Yetenek sizsiniz yılbaşı özel aref ghafouri sırrı(hilesi) TÜRKİYE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Yetenek sizsiniz yılbaşı özel aref ghafouri sırrı(hilesi) TÜRKİYE
Yetenek sizsiniz yılbaşı özel programında yine aref coşturdu. Yaptığı gösterinin sırrını çözdüm. Hepsi bana ait kendi emeğim. Eğer alıntı yapılacaksa şu nickli üyeden ve şu siteden alındı diye yapılsın yoksa hakkımı helal etmem!
Olay söyle şimdi aref tavana bi kutu astırdı. Sonra jürinin yanına giderek Sergene iskambil kartlarını kardıttı ve masaya dizip bir tanesini al dedi. O da kupa 10 seçti. (kupa da olmayabilir yanlış hatırlıyorum sanırım). Neyse sonra Hülya ya iki kitaptan birini seçmesini söyledi ve oda arefin sağ elindeki kitabı istedi. Ve aref kitabın sayfalarını hızlıca açarken Hülya dur dedi. Ve bir özel isim çıktı. Ardından bunları sahnedeki yardımcısına yazdırdı. Sonra önceden çıkarmış olduğu seyircinin verdiği üçgen, kırmızı, nijerya kelimelerine de yazdı. Sonra kutuyu indirmeye giden yardımcısı buraya dikkat!ORADA NEDEN GEÇ ÇÖZÜYO DEDI ÇÜNKÜ ORADA SAHNEYE YARDIMCISI YAZILARI YAZARKEN O YARDIMCISI IKIZDI. ONUN DA ARKADA SIRTINA YAZDILAR. İŞTE ORADA IPI ÇÖZMEYE GIDERKEN YER DEĞIŞTI. Sonra sahneye geldi. Ikiz ya nerden anlayacan? Sonra kutu açıldı. Yazılar kağıttan kola kadar gitti. Sonra sırtı açıldı. İşte tüm yazılar orada çıktı.

Youtube video

Tüm yazıların emeği bana aittir. Alıntı yapılacaksa şu sitenin şu nickinden alıntı yapıldı diye not düşünüz. Yoksa hakkımı helal etmem!...

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia ve lolaman

spy ghost

spy ghost

Üye
tebrikler göz fena :)

buketcik

buketcik

Üye
bencede güzel.tebrik ederim.:alkis

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Video da eklesen de bir baksak :D

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
net de var ordan bak niye uğraştırıyosun çocuğu yahu:ehe

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben de üşendim ya :d:

Türe

Türe

Üye
Hep amerıkan oyunları bunlar :ehe:

buketcik

buketcik

Üye
olsun yinede güzel yapıyor işini suratsız şey:aha:

buketcik

buketcik

Üye
şimdi oldu saol

lolaman

lolaman

Üye
Bi kere bunlar gerçek olsa madem bunları biliyosun iş adamlarının da banka şifrelerini bilmen lazım bunları bildikten sonra sınırsız para :D problem? :D

buketcik

buketcik

Üye
Bi kere bunlar gerçek olsa madem bunları biliyosun iş adamlarının da banka ni bilmen lazım bunları bildikten sonra sınırsız para :D problem? :D

gerçek diyen görmedim konuda.
yahu iliz bunlar iliz:aha:

tempestshine

tempestshine

Üye
Aref'in hiç bir yaptığı olağanüstü değil bence.Sadece biraz fazla zeki :D

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Aref'in hiç bir yaptığı olağanüstü değil bence.Sadece biraz fazla zeki :D

zekidir çok zeki.. O iskambil kartını sergene kardırırken içinden sayışı ve kartları takip etmesi biraz dikkat çekiyo.... :ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
İkizinin olduğu kesin mi ??

fullwar

fullwar

Üye
Çok ilizyon gördüm ama bu arkadaşın yöntemleri bence hiç etkileyici değil ve çok kısa sürede çözülüyor. Acun iyi dedi diye sürekli bu çocuğu çıkartıyorlar. İyi ilizyonistlerin yöntemini bulmanız çok zordur, bu yüzden iyiler zaten. Mesela "Onlar" diye bir program vardı geçenlerde. İşte onlar gerçekten yetenekliler.

buketcik

buketcik

Üye
ilginç ve beğeniyle izlenen ilizuzanimasyon gözterisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt