Aref Ghafouri 'nin Hilesi - Yetenek Sizsiniz Yarı Finalist Aref Hile Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
sanki sen yaptın ya :D. bulmuş. senin verdiğin videoyu halen açamadım :D
ne diyo

Kullanıcı hataları , garanti kapsamına girmiyor efendim :naughty:

Yalnız ipucu olarak söyleyeyim :D DNS ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir.DNS ayarları ise şöyledir;
8.8.8.8
8.8.4.4

İşletim sisteminizi söylerseniz size bu ayarları girmenizde yardımcı olabilirim :cool

:d::d::d::d:

Perfect!

Üye

Kullanıcı hataları , garanti kapsamına girmiyor efendim :naughty:

Yalnız ipucu olarak söyleyeyim :D DNS ayarlarınızı değiştirmeniz gerekmektedir.DNS ayarları ise şöyledir;
8.8.8.8
8.8.4.4

İşletim sisteminizi söylerseniz size bu ayarları girmenizde yardımcı olabilirim :cool

:d::d::d::d:

bana işimi öğretme demiştim daha önce :D

bkz.

bana işimi öğretme ama :ehe
:D

bilmediğim şeyler söyle bana :D
sen giderken ben dönüyodum :d:

ancak sorun dns ile çözülemyor. sanırım ıp ile alakalı. bi ara çözmüştüm yine gitti. artık uğraşmıyorum

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi

bilmediğim şeyler söyle bana :D
sen giderken ben dönüyodum :d:

ancak sorun dns ile çözülemyor. sanırım ıp ile alakalı. bi ara çözmüştüm yine gitti. artık uğraşmıyorum

bu program işine yarar ;)
Tabi gerçekten izlemek istiyorsan :D

Perfect!

Üye
bakalım. umarım..

ama izlediğim videodanda ilizyon hilelerini az çok tahmin ediyorum. kartlardaki hile yeni başlayanların öğrendiği bi hile :D
ama kaşık bükme ve artist i bilmek telepati ve telekinezi... eğer sahneye çıkanlar hileli değil ve kartlarda tek bir isim yazmıyorsa :D

ama ilizyon bir şovsa güzel yapmış adam :D

canturgay

canturgay

Üye
videolu konu açmayın :off::off:

hoparlörüm yokta :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
bakalım. umarım..

ama izlediğim videodanda ilizyon hilelerini az çok tahmin ediyorum. kartlardaki hile yeni başlayanların öğrendiği bi hile :D
ama kaşık bükme ve artist i bilmek telepati ve telekinezi... eğer sahneye çıkanlar hileli değil ve kartlarda tek bir isim yazmıyorsa :D

ama ilizyon bir şovsa güzel yapmış adam :D

Verdiğim program mutlaka işe yarar çünkü proxy adresi değiştirerek yasaklı sitelere giriş yapıyor :)

ayrıca sahneye çıkan biri hileli gibi :naughty:

canturgay

canturgay

Üye
pm ye gerek yok burdan da olur hakan her türlü çalışan hoparlör kabulum :D

Perfect!

Üye

Verdiğim program mutlaka işe yarar çünkü proxy adresi değiştirerek yasaklı sitelere giriş yapıyor :)

ayrıca sahneye çıkan biri hileli gibi :naughty:

valla insanlara dikkat etmedim ama yarı final de acunun eli var. hileye müsade etmiş gibi geldi bana. çünkü bi insan kendine ait olmayan bi şovda yapamaz o gösteriyi

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Utku

Utku

Üye
Bunu çözebilirsiniz ama bunu elinize yüzünüze bulaştırmadan hiçbir hata yapmadan sunamassınız

CoDeYs

CoDeYs

Üye
adamların işi o aslında ilizyon mantık yanı ha yaptıkları çıksın ha çıkmasın sizin benim yapacagınız olayda o benim fikrim

Dafny

Dafny

Üye
Alışveriş merkezini yok etsin de inanırız.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Düşünsenize :D Millet içeride alışveriş yapıyor :D Aref alışveriş merkezini kaybetmiş hiç kimsenin haberi yok :d:

Dafny

Dafny

Üye
Komedi :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende yakında kendimi kaybedecem

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
:D boş işş bunlarr

Mert

Mert

Üye
Utku™;3231234' Alıntı:
Bunu çözebilirsiniz ama bunu elinize yüzünüze bulaştırmadan hiçbir hata yapmadan sunamassınız
+1:oke:

Üst Alt