ARC s Menü Dizilimi Hakkında Sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selami023

Üye
    Konu Sahibi
ARC s Menü Dizilimi Hakkında Sorun...
Selam Herkese Arkadaşlar sorunum şu hemen belirteyim Arc s i usb ye bağlıyorum normal bi şekilde dosyaları gösteriyor
müzklerimi resimlerimi alıyorum-atıyorum buraya kadar herşey normal usb yi çektiğim zaman yani usb yi durduğum zaman
telefonun menüsünde dizmiş olduğum programların bazıları kendi kendine yok oluyor :S ama arka menüden tekrar alabiliyorum
yani bi şekilde usb takıp çıkartmamla menü dizilişim bozuluyor bu nedendir sizce bilgisi olan var mı???

----------Eklendi @ 21:25:57 ---------- Yazıldı @ 20:19:27 ----------

Vay be bilen yok mu kimsenin başına gelmemiş mi :))

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
telefon usb baglantısı halinde hafıza kartını okumayabilir bu nedenle ki hafıza kartında kurulu program dosya vs usb baglantısı sırasında telefonda gözükmez ve usb yi çıkardıgında hafıza kartını algılaması biraz zaman alabilir bu arada telefon hafıza kartını geri yüklediginde bazı bilgileri unutabilir buda menü düzenini bozar ki bu durumu ben sadece sony ericsson xperia serisinde duydum başka telefonları bilmem ama şöyle diyim hafıza kartın class kaç düşük olması geç tepkiye neden olabilir

selami023

Üye
    Konu Sahibi
class derken yazma hızından bahsediyorsanız bilmiyorum ama 8gb...

tahsin50

tahsin50

Üye
benim arktada xperia x10 var ondada var aynı sorun hatta o teli kapatıp açtığında bile bozuluyor menü dizilimi araştırdık ama çözüm bulamadık biz bulursan burdan paylaş lütfen

margatem2

Üye
aynen hocam arc var bendede bir ara arstırmıştım ama cözüm bulamamıştım. menü düzeni her türlü değişiyor kafasına göre ayarlıyor. ben menü düzenini son yüklenenler diye ayarlamıştım hiç değişmiyordu. özel sıralama yaparsan değişiyor kablo talınca yada teli kapatıp açınca. ben kendi haline bırakmıştım artık :)

ama suan team marka 16 gb class 10 hafıza kartı kullanıyorum herhangi bir sorun yok. menüdeki düzenlemeler aynı kalıyor. telefonun içindeki verilen kartı kullanıyorsan class 2 dir. anlayacagın hafıza kartından kaynaklanıyor. en azından bendeki durum böyle...class yazma ve okuma hızıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt