SyncMe Wireless v.2.08.8931 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
SyncMe Wireless v.2.08.8931 Türkçe


İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.











Kopyalama, taşıma, eşitleme ve bilgisayarınıza veya NAS cihaza WiFi üzerinden yedekleme mp3, resim ve belgeler, USB bağlantısı, hücresel VPN veya kablolu ağ. Bilgisayarınızda yüklü olması bir şey yok. Eğer 'WiFi router bağlı ise' ile evinize girmek bile önce otomatik olarak senkronize edin.

PAYLAŞIM BİLGİSAYAR ÜZERİNE ETKİN OLMALI, Windows bunu yapmak için basit yolu ile seçme Paylaş senkronize ve talimatları ile gitmek istediğiniz klasörü sağ tıklayıp olduğunu. Ilk kez paylaşırken PC restart bazen gereklidir.
Ekran kapanır zaman iyi performans için, WiFi uyku ilkesini yapılandırmak için asla ve cihazınızın Ayarlar-Kablosuz ve Ağlar-WiFi ayarları-Gelişmiş (Eğer Gelişmiş almak için menü tuşuna basmanız gerekebilir) En İyi WiFi performans.
Özellikler:
İki ve tek yönlü senkronizasyon.
Silmeleri Sync.
Aralık, günün tam zamanında, hafta içi, cihaz belirli bir WiFi router ve ne zaman bağlanır güç şarj kombinasyonu ile Takvimi senkron.
Dahil / gizli, korunan okumak, bireysel dosya / klasör, dosya adı deseni, dosya türü (uzantısı), dosya için tarih filtresi hariç.
Hücresel bağlantıları üzerinde VPN ve Taşınabilir WiFi Hot Spot.
PC (WOL) elle ya da bir zamanlanmış senkronize uyanmak.
Tarih ve / veya adresi ile resim düzenleyin.
Sanatçı ve / veya albüme göre mp3 müzik düzenlemek ve orijinal şarkı adı yeniden adlandırın.
Kes, kopyala, yapıştır, önizleme uzak ve yerel dosyaları.
Linux ve eski Mac'ler, CIFS (SMB) protokolü Windows paylaşımları, Samba kullanır.
Gizli gizli maliyetler: dört prim (ücretli) bu app özellikleri vardır: yönlendirici 2) Haftalık program 3 ile 1) Çizelgesi) / dizinleri ve dosyaları, yeni uzantılar ve düzenli ifadeler 4) senkronize önce PC Uyan Hariç ekleyin. Bir kez ~ 3 $ bağış hepsini ve herhangi bir yaklaşan premium özelliğini kapsar. Bağış yapılmış ise önceki sürümü özelliği ödemeler ortalama 1 $ e-posta yoluyla iadesi istenebilir.
Bilinen sorunlar:
Windows 1) Yetersiz kaynaklar hatası:
Windows dosya yolunu kontrol, yollar uzun dosya isimleri kısa adları ile değiştirilmiştir sonra 260 karakter ile sınırlıdır.
, Windows bazen kaynaklarını geri kazanmak için yeterince hızlı değil gibi de görünüyor. Kayıt defterini değiştirme yardım gibi görünüyor: "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters \ Boyutu" 3
2) Android 4.4.2 güncellemesi ile cihazlar harici sd kart yazma izniniz yok. Ben bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok.
3) Ücretli özellikleri bazen kilidini yok. Birkaç saat için app / bekleyen yükleme genellikle sorunu çözer.
4) Uygulama 127'den fazla ASCII olmayan ve 255 ASCII karakter uzunluğunda olan dosya / dizin adları uyarı veya hata vermeden başarısız olur.

5) NAS özelliği (USB fişi) ile bazı yönlendiriciler, FAT birimlerinde zaman damgaları güncellemek için izniniz yoktur. Geçici Çözüm - format usb flash sürücü veya harici sabit disk NTFS.
6) Windows 8.1 bazı yapılandırmalar üzerinde e-posta adresi yerine normal bir kullanıcı adını kullanmak gibi görünüyor.
7) Desteklenmeyen istek hatası veya hatalı diski bilgisayar muhtemelen ücretsiz alan talebini desteklemiyor, tam bir mesajdır. Uygulamanın Ayarlar 0'a disk alanı sınırını ayarlayın.
8) Satın doğrulama yeniden yüklenmesinden sonra başarısız - bana bir e-posta göndermek, bir sonraki sürümü için sabit olacaktır.
9) nokta ile biten rehberi (.) Samba ne de Windows tarafından ne desteklenmez. Uygulamanın Filtre kullanarak bu dizinleri dışlamak.
Bu yazılım, Linux, Windows (XP, 7, 8), çalışan PC'ler ile test edilmiştir. Mac üzerinde çalışıyor ama resmen test edilmemiştir.
 


Üst Alt