avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
resim ölü kardeş
Ekranı fazla büyütmemeliler bence megayı 6.3 yaptılar kimse almıyor. 6 yapsınlar en fazla ama 6 yapacaklarsa da çerçeve küçük olmalı telefon sırf ekran olmalı.
S III bende bi hayal kırıklığı yarattı ram konusunda... Abi androide 3 gb bile yetmez her iddaya girerim..
Android tarafına pek sıcak bakmadığım için almayı planlamıyorum ben.
Bence note3 daha iyi olacaktır. Gecen gün kalemi parçaladım ve içine baktığımda adamlar harbi yapıyor dedim. Note2deki kalemin ekrandaki elektriksel alan ile şarj olarak mükemmel hassasiyet sunması vs. mutlaka ilerletilecektir. Ve 1080p rgb dizilmde amoled ekranın da çok daha gerçek görüntü vereceğini unutmamak gerekir. Bence tercihin kesinlikle not3 olmalı
fiyatı uygun olursa Allah'ın izniyle bende alabilirim.
- - - Eklendi - - -
gpu kötüymüş yaw mali 450 8 çekirdekliymiş ama mali t serisine open gl 3 geliyor yani bu telefonda alamayacak
ekran büyüklüğü nasıl olacak acaba
Z ultra çok büyük be o yüzden alınmaz yoksa fena değil sanki snap 800 falanPhablet segmentindeki en iyi telefon Samsung Galaxy Note III ve Sony Xperia Z Ultra.
Ben Sony Xperia Honami bekliyorum
Bu iki cihaz aynı günde(4 eylül) cikmasi bekleniyor. Bakalım hangisi daha iyi olacak
Yeni Octa 5420 ile donanım konusunda en iyi cihaz olacak. Benim için 5 inçten fazlası telefon olmaktan çıkar yani kullanım açısından sıkıntı yaşarım. O yüzden S4 tercih ettim ve memnunum. Boyutun 5.5-5.9 arası olacağını düşünüyorum. 6.3 ile Mega cidden çok büyük arkadaşlar. Telefon hissini vermiyor. Note 3, S4 gibi ekranı büyütüp kasayı küçültmeyi başarırsa güzel olur. Tabi Note serisinin özelliğinin büyük ekran olduğunu unutmamak gerek
aslında anıl kardeşimin de dediği gibi ekranı büyütüp kasa aynı kalırsa dadından yinmezçünkü büyük ekranda çok sorun çıkarır gibi çünkü cep telefonu bu cebinde taşıyacaksın. Donanımına söz yok zaten snapdragon 800 ona laf yok ama gpuyu mali t ailesinden seçseydiler daha iyi olurdu.Tabi bu oyun oynacaklar olan arkadaşlar için geçerli
yok ben o anlamda demedim oyun gene oynarsın filmde izlersin ama open gl 3 desteğini alamazsın sadece geri kalan her şeyi rahatlıklar yaparsın bilgisayar gibi telefon zaten oyun oynarsın ama adreno 320 gibi görüntü kalitesi alamazsın.
bence note serisi abartıldığı gibi değil tamam biraz belki taşınması v.s sorun olacaktır ama bir açtınmı mesela oyun oynarken v.s neredeyse bir netbook'a dönüşeceks te film izlemek var note da izlemek var gibi donanım dediğin gibi iyi olacak ancak 4G desteğinin koyulmaması bence çok üzücü yarın birgün geldiğinde sap gibi kalınacak
aslında anıl kardeşimin de dediği gibi ekranı büyütüp kasa aynı kalırsa dadından yinmezçünkü büyük ekranda çok sorun çıkarır gibi çünkü cep telefonu bu cebinde taşıyacaksın. Donanımına söz yok zaten snapdragon 800 ona laf yok ama gpuyu mali t ailesinden seçseydiler daha iyi olurdu.Tabi bu oyun oynacaklar olan arkadaşlar için geçerli
ama open gl 3.0 desteği içinde o kadar beklemenin anlamı yok 3.0'ı tahminimce 2014 cihazlarında görürüz belkide göremeyiz
birde open gl 3.0 destekli oyunları beklemekte var
open gl 3.0 hangi oyunları destekliyor ?
tabiki s4'te ekran boyutu v.s tam yerinde ancak donanımsal yüzü beni üzüyor işte birde note serisi daha büyük ekranlı olduğu için bence daha iyi oluyor her zaman
5 inç bir ekranda oyun oynarken ve film izlerken oldukça tatmin edici. Cihaz çok hafif olduğu için taşıma problemi yok. Herkesin kullanım amacı, zevkleri farklıdır tabi. Telefona ihtiyacım vardı o zaman benim için en ideal olan S4 oldu. 32 GB için 1-1.5 ay bekledim zaten
4G'nin ülkemizde 2015 yılında yaygınlaşması bekleniyorÇift taşıyıcı ile şuan hızlar iyi bence.
Note 3'ün Exynos Octa 5420 ile gelmesi bekleniyor.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/yeni-exynos-5-octa-5420-tanitildi-823521.html
Asphalt 8 destekliyor. Tabi ilk önce Android 4.3 lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?