.caner.
Üye
Klanimin adı Atatürk. Ama derecesi 1000+ olanları alıyoruz. Adım CaneRBeyler ben 24 lvlim 370lerde derecem ortami iyi olan turk klani ariyorum isim Rocco`
Klanimin adı Atatürk. Ama derecesi 1000+ olanları alıyoruz. Adım CaneRBeyler ben 24 lvlim 370lerde derecem ortami iyi olan turk klani ariyorum isim Rocco`
Caner kardesim oyina bir ara ara verdim o yuzden dustu bu aralar onlineyim klanina girmek isterim.Klanimin adı Atatürk. Ama derecesi 1000+ olanları alıyoruz. Adım CaneR
Sen Maxicep Family ye gir ben sana davet atarım. 3 gunde 250 puanim düştüCaner kardesim oyina bir ara ara verdim o yuzden dustu bu aralar onlineyim klanina girmek isterim.
Clan adı tam olarak ne bide beyler bu guncelleme sendede varmi? Nasil olacak?Sen Maxicep Family ye gir ben sana davet atarım. 3 gunde 250 puanim düştü
Tamam kardesim.Evet var. Benim klan Atatürk. Ama sen Maxicep Family ye girersen ben seni alırım benim klana
Caner beb suan MaXicep klanina girdim senden davet bekliyorum.Tamam kardesim.
Kötü mü bizim klanönüne gelen clan açıyo :P
5. Yiz.Kötü mü bizim klan5. Yiz.

2 hafta bıraktım sonra başladım tekrar 39 levelim. 7/24 oyundayimOyunu devamlı oynuyanlar var mı ? 55 levelim hep oynuyan birileri varsa kafa dengi iyi olur![]()