aramızda jungle heat oynayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

emir3g

Üye
yaklaşık 2 aydır bu oyunu oynuyorum. 2.300 olan derecem şuan 1.300 lere düştü. başarı kazandıkça derecem azalıyor. oyundan nefret etmeye başladım. para kazanıp komuta merkezini 7. seviyeye taşıyamıyorum. başarım 43 adam 50 level gelip beni sömürüyor. başarım 30 larda iken daha mutluydum. daha çok para kazanıyordum. şimdi 35 leveldeki birine saldırsam kaybediyorum.En başta kendimi güçlendirip başarıları öyle kazanıcaktım. Levelimi geri alamıyormuyum :/

Bu bir strateji oyunu Yenemeyeceğin kimse yok yeter ki doğru zamanı kolla.
Sana saldıran birisinin mutlaka bir açığı olacak işte o zaman saldıracaksın. Örneğin uçaksavarları geliştiriyorken sana karşılık veremez işte o zaman 3-5 adet piyonu gözetleme kulesini oyalasın diye göndereceksin veee eşek arıları ile saldıracaksın vs. vs...

• Beğen
Tepkiler: .caner.

thewallll

Üye
Bu bir strateji oyunu Yenemeyeceğin kimse yok yeter ki doğru zamanı kolla.
Sana saldıran birisinin mutlaka bir açığı olacak işte o zaman saldıracaksın. Örneğin uçaksavarları geliştiriyorken sana karşılık veremez işte o zaman 3-5 adet piyonu gözetleme kulesini oyalasın diye göndereceksin veee eşek arıları ile saldıracaksın vs. vs...

Oyunu sildim. tekrar kurup sıfırdan başladım. en azındaN daha dikkatli ve stratejik oynarım. En baştan geliştirmeleri hallederim. Teşekkür ederim.

yunusvc

Üye
Bende Geldim Klana İsmim Kanuni

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Android telefonu birkaç haftaya alınca ben de başlayacağım.

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu silmiştim oynayan pek yok diye baktım 64 yorum olmuş arkadaşlar çoğaldı hemen yüklüyorum ;)

• Beğen

Andevoid

Üye
Birakin jungle heat i clash of clans cakmasi bir oyundur o yuzden orjinalini oynayin clash of clans candir

oznkrts

oznkrts

Üye
  • Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Arkadaşlar bende be junle heat oynuyorum bol shbetli paylaşımlı klan arıyorum var mı öyle bi klan ? Sizinle beraber olabileceğim bi klan ?

• Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
Arkadaşlar bende be junle heat oynuyorum bol shbetli paylaşımlı klan arıyorum var mı öyle bi klan ? Sizinle beraber olabileceğim bi klan ?

Bu tür oyunlarda sohbet sistemi çok kötü o yüzden pek yok :)

murat mercan

Üye
Klanımızın adı LORD OF THE TC .turnuva kasıyoruz .level +50 gelebılırsiniz

Son düzenleme:

ziqoli52

Üye
s.a oyunda gördüm clanı foruma girmem aslında bunu yazmak için girdim
oyundaki nickim Paradox derece 2096 kupa yani lvl 59 davet gönderirsen sizin klana giriyim clanda turnuva puanı 1k ya yakın yapıyorums.a oyunda gördüm clanı foruma girmem aslında bunu yazmak için girdim
oyundaki nickim Paradox derece 2096 kupa yani lvl 59 davet gönderirsen sizin klana giriyim clanda turnuva puanı 1k ya yakın yapıyorum ÇILGIN TÜRKLER

murat mercan

Üye
ziqoli as .hemen davet yolluyorum :D suan saglam kasan destek atan ve sureklı onlıne olan adamlar arıyoruz .klanımızın amacı elmas kasmak .kısı bası 800 elmas düşüyor.+50 level ustu samımı arkadaşları bekleriz.
Klan adı : LORD OF THE TC
(klanımız 2-3 gune dolacaktır)

sbsbs

Üye
Klanıma katılan ilk 10 kişiye arkadaşlıktan kazanılan olan elmasları ugraşmadan kazandıracagım.

Klan Adı: "J.H Türkiye"
General: DEVELOP

rk322

Üye
arkadaşlar bır telefonda nasıl ıkı hesap ıle oynuyoruz, bılgılendırme yaparsanız sevınırım.... #adana şimşekler

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
arkadaşlar bır telefonda nasıl ıkı hesap ıle oynuyoruz, bılgılendırme yaparsanız sevınırım.... #adana şimşekler
Öncelikle 2 hesapla oynayabilmen için ya bir tane daha akıllı telefonun olacak ya da 2 tane gmail hesabın . Gmail hesabın varsa çok kolay . Telefonun ayarlar kısmına girip hesapları seçeceksin . Oradan hesap ekleyi tıklayıp bir tane daha gmail hesabı ekleyeceksin . Ekledikten sonra oyuna girdiğinde oyun ayarlarında en altta gmail hesabın yazar . ona tıkla ve diğerini seç . Böylece 2 hesapla oynayabilirsin .

sel132

Üye
Arkadasler 50 lvl im -L@NET- Mick 7 seviye komuta güçlü bir klan kurmak isteyenlerle kuralım

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@sel132 benim olduğum gayet güçlü bi klan . Klanın adı TURKISH STYLE istersen gelebilirsin . Tabi kupa kasmak ve asker bağışı yapmak şartıyla :)

• Beğen
Tepkiler: sel132

Üst Alt