aramızda jungle heat oynayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

sel132

Üye
Senin nick ne ikimiz kuralim ?

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@sel132 ben klanımdan gayet memnunum sohbet arkadaşlık baya iyi bi ortam var . 2 aydır falan burdayım şimdi çıkamam klandan istersen sen gelebilirsin .Benim nick The God of War

sel132

Üye
Tmm ben gelirim ama puani dusurdum kaynak için -L@NET- nick Heavy rock klanin adi istek gondersen gelirim

LattAsdfasdf

Üye
77 lvl im klanım yok :P

yoran09

Üye
Jjjjjjj

Son düzenleme:
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@yoran09 şu an tuenuvadayız en az 1 k kupa kasacaksan ve asker bağışı yapacaksan TURKISH STYLE klanına bekleriz . Şu an klan dolu ancak akşam birkaç kişi yollanacak .

yoran09

Üye
@yoran09 şu an tuenuvadayız en az 1 k kupa kasacaksan ve asker bağışı yapacaksan TURKISH STYLE klanına bekleriz . Şu an klan dolu ancak akşam birkaç kişi yollanacak .
Hallederiz sıkıntı olmaz

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Hangi klandasın istek yollayayım ?

yoran09

Üye
lone sniper107 klan adi oyuncu adim fatih

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
İstek yolladım inşallah piyadelerin 4 seviyedir :)

yoran09

Üye
4. Seviyede bidaha yolla davet direk kabul ete bastim silindi :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Yolladım tekrar ama bu sefer hemen kabul etme :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@yoran09 2 kişilik boş yer var gelebilirsin

Sucinii

Üye
selam arkadaslr saglam klon olupta uye eklemek istenınız varsa gelebılırım. yada hep beraberce kurabıırız. bırde oyunda uzun zaman oyunayan arkadaslar diamond savaşı nasıl yapılır bilgisi olan varsa paylaşırsa sevınırım. bunu sorma sebebim hala iki tane kahramanım var

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@Sucinii diamond citadeli demir fırtına olmadan geçmen çok zor. Demir fırtınan varsa geçebilirsin çok kolay bi şekilde.@yoran09 klanımızı kendinle karıştırma canım ;)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
@Sucinii Aynen biraz gelişmen lazım :)

sword07080

Üye
Diamond citadeli 10 tane 3. Seviye helikopterle rahat geçersin.

Üst Alt