aramızda jungle heat oynayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

chnAktrk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

chnAktrk

Üye
  • Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Evet var. Benim klan Atatürk. Ama sen Maxicep Family ye girersen ben seni alırım benim klana

oznkrts

oznkrts

Üye
Atatürk clanında ortam güzel ya

• Beğen
safa619

safa619

Üye
Ben safa61 PSIKOPAT klanima gelebilirsiniz

oznkrts

oznkrts

Üye
önüne gelen clan açıyo :P

• Beğen

chnAktrk

Üye
Beyler ataturk klanindan ciktim cunku ben 230larda kupa kazandim mikette tik yok bazilari haric o yuzden kebdi klanimi kurdum isteyen gelebikir.
Klan ismi: Azzuro

• Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
Kazanamamanın bir nedenide bu aslında biri digerlerinden yüksek puan aldıgı zaman sanki bütün klanı o kurtarıyomuş havası veriyo halbuki her şey turnuva degil benim turnuva puanım 120 mesela ama derecem yüksek oldugu için günde senin 230 larda dedigin dereceyi alıp alıp veriyorum
mesele o degilki bi klanda en güzel şey bi sohbet ortamının olması asker yardımlaşması filan yoksa
benim burda yazmaya utandıgım rakamlarla hava atıp başka bi klanı karalamak bence çok yanlış

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Oyunu bıraktım. Generalligi HaNeDaR a devrediyorum. @oznkrts

emir3g

Üye
Kısa süreliğine telefonumu değiştirdim blackberry Z10 kullanıyorum oyunumu bu telefonuma nasıl yüklerim bilen varmı ?
teşekkür ederim.

ranegade95

ranegade95

Üye
Oyunu devamlı oynuyanlar var mı ? 55 levelim hep oynuyan birileri varsa kafa dengi iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: murat mercan ve .caner.

emir3g

Üye
Ben devamlı oynuyorum ama telefonumu değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi blackberry z10 kullanıyorum ama ona yükleyemedim.
bende şimdi 53-55 lvl arasında olacaktım
Yokmu z10 kullanıcısı ? :((

• Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
Bende 48 lwl im derslerden fırsat buldukça takılıyoz :D

• Beğen

thewallll

Üye
yaklaşık 2 aydır bu oyunu oynuyorum. 2.300 olan derecem şuan 1.300 lere düştü. başarı kazandıkça derecem azalıyor. oyundan nefret etmeye başladım. para kazanıp komuta merkezini 7. seviyeye taşıyamıyorum. başarım 43 adam 50 level gelip beni sömürüyor. başarım 30 larda iken daha mutluydum. daha çok para kazanıyordum. şimdi 35 leveldeki birine saldırsam kaybediyorum.En başta kendimi güçlendirip başarıları öyle kazanıcaktım. Levelimi geri alamıyormuyum :/

Üst Alt