Arama Yönlendirme Yüzünden Başıma Gelmeyen Kalmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizhan8

Üye
    Konu Sahibi
Arama Yönlendirme Yüzünden Başıma Gelmeyen Kalmadı
Selam arkadaşlar;

Kim olduğunu bilmediğimiz bir kişi tarafından aramızda bozukluk olan bir arkadaşımın telefonu benim telefonuma yönlendirilmiş.Ve belkide şaka yapmak isteyen başka bir tanıdığımız tarafından. Ve bu arkadaşıma gelen aramalar bana yönlenip sürekli beni rahatsız ediyordu. Fakat yönlendirildiğini bilmiyorduk. Bugün ise bir patlak verdi bu durum ve o arkadaşım onun telefonunu dinlediğim şeklinde bir şey attı ortaya. Olay polise gitmeye kadar ilerleyebilecek durumda şuan. Şaşkınlık içerisindeyim. Ve işin açığı tehdit bile almaktayım o arkadaşımdan korkutma amaçlı olduğunu düşündüğüm biçimde. Ben böyle birşey yapmadığım için iftira atılmış gibi hissediyorum. Bunu engellemek gibi bir şansım yok mudur? Kimse bana yönlendirme yapamasın şeklinde. Lütfen yardımınızı bekliyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Öncelikle şöyle bir bilgi vereyim sizin numaranıza yönlendirme yapıldığına göre bunu sizin yapmanız pek mümkün değil çünkü o kişinin telefonunu alıp oradan yapmanız gerekir. Hani oldu ya siz arkadaşınızın online işlemler servisinden yönlendirmeyi kendi hattınıza yaptınız diyelim o halde o kişi zaten arama yönlendirmeyi anında yine telefonundan kapatabilir. Yani bu pek şikayet olacak bir şeye benzemiyor. Madem bu durumdan o kişi rahatsız ne diye halen kendi hattını size yönlendirilmiş biçimde kalmasına izin veriyor ? Çünkü her şey onun elinde.

denizhan8

Üye
    Konu Sahibi
evet onun elinde bunu ayarlamak. ben artık sıkıldım üstelik iftiraya maruz kalmış durumdayım. bana yönlendirme yapamazsa kimse sorun çözülür diye düşünüyorum. Bu yüzden bunun çözümünü arıyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
evet onun elinde bunu ayarlamak. ben artık sıkıldım üstelik iftiraya maruz kalmış durumdayım. bana yönlendirme yapamazsa kimse sorun çözülür diye düşünüyorum. Bu yüzden bunun çözümünü arıyorum.

Belirttiğin şekilde bir çözüm yok. Fakat tekrar söylüyorum yönlendirme olduğundan rahatsız olan kişi bunu kendi iptal edebilir. Bu durumdan siz sorumlu olmazsınız. Tabi illegal yöntemlerle siz bu durumu oluşturmadığınız taktirde sorumlu değilsiniz aksi halde bu işlemin hat sahibinin iradesi dışında illegal şekilde yapılması suçtur.

denizhan8

Üye
    Konu Sahibi
evet bunun suç olduğunu biliyorum. Şuan karşı tarafta ses yok . Ben rahatım suç işlemediğim için. Sadece bana oyun oynandığını düşünüyorum. Numarama yönlendirme yapılmasını engelleyebilseydim keşke böyle bir seçenek bulunsaydı. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
evet bunun suç olduğunu biliyorum. Şuan karşı tarafta ses yok . Ben rahatım suç işlemediğim için. Sadece bana oyun oynandığını düşünüyorum. Numarama yönlendirme yapılmasını engelleyebilseydim keşke böyle bir seçenek bulunsaydı. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Rica ederim ben size suçlusunuz gibisinden kastetmedim sadece diğer yönünü belirttim. Yönlendirme o numaradan sizin hattınıza yapıldığı için o numara yönlendirme kaldırma yetkisine sahiptir. Tekrardan geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt