arama gereci sorunu yardım arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
arama gereci sorunu yardım arkadaşlar
arkadaşlar arama gerecinde problem var yazılımı yeniden güncelledim şimdi arama gereci problem yapıo açınca varsayılan sağlayıcı seç yazıo altındada arama servisleri bu bölge için çalışmıyor yazıo güncellemere baktımda başka arama gerecide çıkmıo bi yardım ederseniz sevinirim bi araforumda arama gereci vardı ama bulamadım elinde olan birisi varsa paylaşırsa sevinirim

alpaslan5832

Üye
arkadaşlar arama gerecinde problem var yazılımı yeniden güncelledim şimdi arama gereci problem yapıo açınca varsayılan sağlayıcı seç yazıo altındada arama servisleri bu bölge için çalışmıyor yazıo güncellemere baktımda başka arama gerecide çıkmıo bi yardım ederseniz sevinirim bi araforumda arama gereci vardı ama bulamadım elinde olan birisi varsa paylaşırsa sevinirim
Aynı sorun bende de var,hallettinizmi siz

hugu16

Üye
aynı sorun bendede var ya acil yardım place.....

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arama gerecini heralde telefon içinde program bulmak için kullanmak gerekiyor onun yerine google yer imi ekleyin ekrana arkadaşlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arama gereci tarayıcı daki varsayılan bulma sağlayıcı içindir.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
[ENGİN];5132941' Alıntı:
arama gereci tarayıcı daki varsayılan bulma sağlayıcı içindir.

doğru söylüyorsun ama sorun orada ışte arama çalışmıyor servis yok diyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilmiyorum belki süit üzerinden yüklenince hata veriyor olabilir ben arama gereci güncellemesini tel ùzerinden 3 4 kez yaptım böyle bir hata oluşmadı :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
doğrudur ben nasıl yaptım hatırlamıyorum ama daha önceden çalışıyordu ona eminim

tempestshine

tempestshine

Üye
Bende çalışıyor.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt