Arabanizda Bluetooth carkit yoksa buyurun bu kullanin FM-CarKit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustif

mustif

Üye
    Konu Sahibi
Arabanizda Bluetooth carkit yoksa buyurun bu kullanin FM-CarKit

Cok guzel bir program ben kendim sahsen hergun kullaniyorum.

FM-BOOST'u kurulu olmayanlara kurmalarini tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee

tutas_tee

tutas_tee

Üye
programin ne ise yaradigini biraz acikallyavilirmiiniz acaba.

mustif

mustif

Üye
    Konu Sahibi
programin ne ise yaradigini biraz acikallyavilirmiiniz acaba.

Arabada telefonuzdaki fm-transmitter uzerinden muzik dinlerken telefoon gorusmelerinizi handfree olarak radyo uzerinden yapmaniza yarar.

tutas_tee

tutas_tee

Üye
super bir program ozman peki arabadaki radyo uzerikden telefondaki muzikleri dinlemeyede olanak sagliyormu acaba.

mustif

mustif

Üye
    Konu Sahibi
super bir program ozman peki arabadaki radyo uzerikden telefondaki muzikleri dinlemeyede olanak sagliyormu acaba.

evet dinleyebiliyorsun birisini aradigin da veya sana bir cagri geldiginde muzik kapanip telefona geciyor.
istersen sadece arama yapacaginda Fm Carkit'i aktif yapabilirsin

kaan dean

kaan dean

Üye
evet dinleyebiliyorsun birisini aradigin da veya sana bir cagri geldiginde muzik kapanip telefona geciyor.
istersen sadece arama yapacaginda Fm Carkit'i aktif yapabilirsin

Fm boots yuklemek zorundamiyiz.. ?

tutas_tee

tutas_tee

Üye
tesekkurler mustif gercekten cok super bir program...:yuru:yuru:yuru

denedim ve gercekten super bir sekilde calisiyor eline saglik... N900 super bir telefon oldugunu gosteriyor.

Bu arada yayinlamis oldugun resimdeki web cam ve fotograf makinasi isaretleri hangi programa ayit biliyormusun acaba???

mustif

mustif

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler mustif gercekten cok super bir program...:yuru:yuru:yuru

denedim ve gercekten super bir sekilde calisiyor eline saglik... N900 super bir telefon oldugunu gosteriyor.

Bu arada yayinlamis oldugun resimdeki web cam ve fotograf makinasi isaretleri hangi programa ayit biliyormusun acaba???

Bende bir ara kurmustum Load Applet olmasi lazim ekran goruntusu yakalamaya yariyor.

----------Eklendi @ 22:02:18 ---------- Yazıldı @ 21:56:19 ----------

Fm boots yuklemek zorundamiyiz.. ?

Fm boots kurup aktif yaparsan fm-transmitter gucunu artirir ve radyoda parazitlenme olmaz

tutas_tee

tutas_tee

Üye
tesekkurlermustif yardimlarin icin.:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
bunu arabada deneme sansim olmadi fakat gunluk telefon aramalarinda direk aciliyor ve karsimdakinin sesi bana gelmiyor ama benim ses gidiyor bu sekilde karsilasan oldumu..?

mustif

mustif

Üye
    Konu Sahibi
bunu arabada deneme sansim olmadi fakat gunluk telefon aramalarinda direk aciliyor ve karsimdakinin sesi bana gelmiyor ama benim ses gidiyor bu sekilde karsilasan oldumu..?

Karsi tarafin sesini FM uzerinden radyoya gonderdigin icin radyo kapali veya baska frenkansda radyo dinliyorsan karsi tarafin sesi sana gelmez. Gerekmedikse carkiti kapamalisin.
Eger illa ki denemek istiyorum dersen herhangi bir radyoda da evde deneyebilirsin.

caglet

caglet

Üye
Güzel şeyler varmış aslında bu sistemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt