Appsde ücretli olupta diğer mağazalarda ücretsiz olan uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Appsde ücretli olupta diğer mağazalarda ücretsiz olan uygulamalar
Arkadaşlar Appsde ücretli bi oyun almıştım çok güzel bi oyun tavsiye ederim korea mağazasında ücretsiz. Ama nasıl indiriliyor bilmiyorum nasıl indirildiğini bilen arkadaşlar varsa burda paylaşsın bi zahmet

Arkadaşlar apps de 4.80 lira olan remoto destkop brezilya mağazasında ücretsiz

iceman007

Üye
Telefonun bağlı değilken Kies üzerinden indir..
Sonra telefonunu tak ve indirilen uygulamalardaki yükleye bas tamamdır

Edit: Bunu indirmeye kalktığında kullanıcı adı şifre soruyor.. Kore üyeliği gerekli sanırım

StriqeR

StriqeR

Üye
Hayir Gerekli değil, Kies üzerinden Amerika Yada Korea Vs Seçerseniz Sadece indir deyip sonra telefonu bağladıktan sonra yükle ye bastığınızda kurulmuş oluyor (: Ben çoğunu öyle yapıyorum...

X-7

X-7

Üye
Hayir Gerekli değil, Kies üzerinden Amerika Yada Korea Vs Seçerseniz Sadece indir deyip sonra telefonu bağladıktan sonra yükle ye bastığınızda kurulmuş oluyor (: Ben çoğunu öyle yapıyorum...

pardon bu dediğin hala geçerli mi?Ben indirmek istediğimde oturum açmamı istiyor.Oturum açınca sadece Türkiye mağazından alışveriş yapabileciğimi söylüyor

StriqeR

StriqeR

Üye
evet kardeşi geçerli, Ben bilgisayardaki kies programı ile girmiyorum, ilk önce ınternet tarayıcısı aracılığıyla samsungapps'ye giriyorum ondan sonra ülke değiştirip mesela beğendiğim bi uygulamayı al dedikten sonra kies programını bilgisayardan açıyorum ve otomatık kies programına yuklenıyorur üyelik filan açmıyorum yani,sonra indirdiklerim kısmından yükle dedikten sonra iş bitiyor (: :pro::pro:

ql_respawn

Üye
evet kardeşi geçerli, Ben bilgisayardaki kies programı ile girmiyorum, ilk önce ınternet tarayıcısı aracılığıyla samsungapps'ye giriyorum ondan sonra ülke değiştirip mesela beğendiğim bi uygulamayı al dedikten sonra kies programını bilgisayardan açıyorum ve otomatık kies programına yuklenıyorur üyelik filan açmıyorum yani,sonra indirdiklerim kısmından yükle dedikten sonra iş bitiyor (: :pro::pro:

kardeş dediğin gibi siteden al dedim uygulamayı kieside açtım ama bi türlü indiremedm daha kapsamlı anlatırmsn bide kiesten alınnca kullanıcı adı falan istior ..

cehili

cehili

Üye
Arkadaşlar ben bu spider-man'ı satın aldım ancak telefondan indiriyor ve çok geç indiriyor 551 mb boyutu.Kies de gözükmüyor pc'dende indiremiyoru nasıl kiesde görecek bu oyun yardımcı olursanız ?

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Arkadaşlar ben bu spider-man'ı satın aldım ancak telefondan indiriyor ve çok geç indiriyor 551 mb boyutu.Kies de gözükmüyor pc'dende indiremiyoru nasıl kiesde görecek bu oyun yardımcı olursanız ?

Kies te oturum açıyor musunuz? Aynı oturumu açtığınızda telefon üzerinden satın aldığınız içerik kieste de gözükecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt