Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberApple'ın 9 Eylül Özel Etkinliğini Canlı İzleyin!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koradam
Üye
Bence biraz boş olmuş Apple sonunda Samsung'un kullandığı kalemi üretti ama o kalemi sokacak yer yapmamış dikkatli kullanmak lazım
Öyle kalemim olsa elimden düşürmezdim . Zaten o tableti tablet yapan en önemli şeylerden biri kalemi. O yüzden kaybetsem baya üzülürdüm. Yani ucuz da değil hani her apple cihazı gibi
Öyle kalemim olsa elimden düşürmezdim . Zaten o tableti tablet yapan en önemli şeylerden biri kalemi. O yüzden kaybetsem baya üzülürdüm. Yani ucuz da değil hani her apple cihazı gibi
tablet illa evde durmayacak ofis gibi bir yerde çalışıyorsanız kalemi orada burada unutmanız dahi mümkün gömlek ceketi v.s yere koysanız yine unutup yıkanma şansı var keşke apple işi şansa bırakmayıp düzgünce takılacak bir yer yapsaydı