Haber Apple'ın 9 Eylül Özel Etkinliğini Canlı İzleyin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koradam

Üye
Bence biraz boş olmuş Apple sonunda Samsung'un kullandığı kalemi üretti ama o kalemi sokacak yer yapmamış :D dikkatli kullanmak lazım

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Rygebin

Rygebin

Üye
Bence biraz boş olmuş Apple sonunda Samsung'un kullandığı kalemi üretti ama o kalemi sokacak yer yapmamış :D dikkatli kullanmak lazım
Öyle kalemim olsa elimden düşürmezdim . Zaten o tableti tablet yapan en önemli şeylerden biri kalemi. O yüzden kaybetsem baya üzülürdüm. Yani ucuz da değil hani her apple cihazı gibi :ehe :ehe :ehe

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
dediğin gibi o bütün heyecanı kaçıyor
bende note 10.1 in kalemi vardı note 2 de de çalıştığı için bi aralar onu kullandım ama çok büyük sıkıntı
Öyle kalemim olsa elimden düşürmezdim . Zaten o tableti tablet yapan en önemli şeylerden biri kalemi. O yüzden kaybetsem baya üzülürdüm. Yani ucuz da değil hani her apple cihazı gibi :ehe :ehe :ehe
ipad pro da 3D(force) Touch yok :kop:

The Pancar

The Pancar

Üye
Kalem ayrı satılıyor 99$

Son düzenleme:
  • Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
dediğin gibi o bütün heyecanı kaçıyor
bende note 10.1 in kalemi vardı note 2 de de çalıştığı için bi aralar onu kullandım ama çok büyük sıkıntı

ipad pro da 3D(force) Touch yok :kop:

Maalesef yok hocam :( :( :lac::lac::lac: Böyle bir ürüne yazık :lac:

Koradam

Üye
tablet illa evde durmayacak ofis gibi bir yerde çalışıyorsanız kalemi orada burada unutmanız dahi mümkün gömlek ceketi v.s yere koysanız yine unutup yıkanma şansı var :D keşke apple işi şansa bırakmayıp düzgünce takılacak bir yer yapsaydı

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
2000 tl üstü telefon fiyatlarını çok gereksiz buluyorum.Devleti zengin ediyoruz ama bir yararını göremiyoruz.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt