Apple'a şok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incitemfm

incitemfm

Üye

E Samsung'ta Asya şirketi o zaman ? Ayrıca Samsung haklı mı Allah aşkına SIII hariç Galaxy tasarımı ile Iphone tasarımı bildiğin birbirinin aynısı.Ek olarak Samsung Japonya'da da biz onlarda başkalarından çaldı gibi bir şey dediyse hala nasıl haklı bulunur anlamıyorum.Ayrıca dediğin gibi Japonlar nasıl oluyorda Amerikanları seviyor anlamadım.Hala ilkokul çocuklarına amerikalılara karşı kin besletiyorlar ki bence bunu yapmakta haklılar.

Japonlar yazılım üretse mukemmel olur.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Japonlar yazılım üretse mukemmel olur.

Olabilir aslında ama ben Sony'nin Playstation ve PSV'de kullandığı işletim sistemlerini beğenmiyorum.Galiba batı dünyası yazılımda, doğu dünyası ise donanımda daha başarılar :ehe

bountykiller

bountykiller

Üye
mesela s3 japonyada cok daha iyi bir donanima sahil

peki şimdi bu samsung japonyada daha iyi cihazlar çıkartıyorsa demekki daha iyi cihaz çıkartabiliyor. peki neden Türkiyede dahil diğer ülkelerde daha düşük cihaz çıkartıyor?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
peki şimdi bu samsung japonyada daha iyi cihazlar çıkartıyorsa demekki daha iyi cihaz çıkartabiliyor. peki neden Türkiyede dahil diğer ülkelerde daha düşük cihaz çıkartıyor?

Aslında Kore'de öyle.Sebebi ise büyük ihtimalle elindeki teknolojilerini bir anda kullanıpta daha sonra gelişemiyor damgası yememektir.Eğer yavaş yavaş gelişen donanımlar koyarsan düzenli olarak gelişen büyüyen bir şirket gibi gözükürsün fakat elindeki her şeyi bir anda sunarsan büyük bir yükselişten sonra duraklamaya ve düşüşe geçersin.Kısaca sebebi bu.Bazı ülkelerde farklı cihaz yapmalarının sebebi ise büyük ihtimalle kendi ülkeleri olması (Ülkenin vatandaşları tarafından daha çok desteklenmek içinde olabilir) veya bu özellikleri verdikleri ülkelerde beklentilerin daha çok olması, rakiplerin daha çok olmasından kaynaklı olabilir.Mesela Türkiye'de şuanlık 4G'li telefonlar tüketici için gereksizken fiyat arttıracağından üretici içinde gereksiz oluyor.Böyle olunca farklı ülkelere aynı isim altında farklı modeller sunmuş oluyorlar ki bu durum cidden büyük bir ayrım ve adaletsizlik.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
sen olsan direk yüksek teknoloji cihazları piyasaya sürüp para kazanırsın yoksa düşük düşük çıkarıp sonra da bunları yavaş yavaş yükselterek geliştirerek maliyetini artırarak mı? :D hangisi ile daha fazla kazanırsınn_ :)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Samsung'u dava etsem ne kadar sakal bırakır mahkeme acaba.

Avukat var mı?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Aslında Kore'de öyle.Sebebi ise büyük ihtimalle elindeki teknolojilerini bir anda kullanıpta daha sonra gelişemiyor damgası yememektir.Eğer yavaş yavaş gelişen donanımlar koyarsan düzenli olarak gelişen büyüyen bir şirket gibi gözükürsün fakat elindeki her şeyi bir anda sunarsan büyük bir yükselişten sonra duraklamaya ve düşüşe geçersin.Kısaca sebebi bu.Bazı ülkelerde farklı cihaz yapmalarının sebebi ise büyük ihtimalle kendi ülkeleri olması (Ülkenin vatandaşları tarafından daha çok desteklenmek içinde olabilir) veya bu özellikleri verdikleri ülkelerde beklentilerin daha çok olması, rakiplerin daha çok olmasından kaynaklı olabilir.Mesela Türkiye'de şuanlık 4G'li telefonlar tüketici için gereksizken fiyat arttıracağından üretici içinde gereksiz oluyor.Böyle olunca farklı ülkelere aynı isim altında farklı modeller sunmuş oluyorlar ki bu durum cidden büyük bir ayrım ve adaletsizlik.
benden önce yazmışsın aga msjın yoktu ben yazarkenn görmemiştim :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
incitemfm

incitemfm

Üye
mesela s3e a15 koysa şuan s3 tartışılmazdı. kore s3ü 2gb ram A15di heralde. bundan sonra koreye gidip alıp gelicem

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Jomolocco

Jomolocco

Üye
Samsung bakar apple akar ..
ama adam note 2 yi hakketen saglam yapmıs iphone 5 iyi bisi olmassa apple digs his own grave gibi bişi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
mesela s3e a15 koysa şuan s3 tartışılmazdı. kore s3ü 2gb ram A15di heralde. bundan sonra koreye gidip alıp gelicem
Kesinlikle tartışılmazdı..Son güncelleme ile de zaten iyi fark yedi s3..

incitemfm

incitemfm

Üye
hem 6g hem 2gb ram hem A15 hem 4çekirdek bir köre görsem gam yemem

MaxipmaN

Üye
apple ez onu koçum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt