Apple'a şok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Admin

170 mbps mi :oha: :oha: :oha: :oha: e bunlar 5g ye geçmiş sayılır 50 mbps de 4g olması lazım :hmmm

6g kullaniyorlar. Ayrica 4g ile Turkcelllin testlerin 178mbps hiz tespit edildi. Turkcellin 3g altyapisi 84mbps hiz destekliyor. 4g ile 600mbps'e kadar hiz desteklenebiliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
japonlara bak sen :hmmm

devran_34

devran_34

Üye

6g kullaniyorlar. Ayrica 4g ile Turkcelllin testlerin 178mbps hiz tespit edildi. Turkcellin 3g altyapisi 84mbps hiz destekliyor. 4g ile 600mbps'e kadar hiz desteklenebiliyor.

bu arada modum ben onlarım 5 gye yeni geçtiklerini duymuştum 2012 de ne ara 6 ya geçtiler :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
harbiden adamlar bizden 10 yıl ilerisini yaşıyorlar yaw şaşırdım gerçekten :oha:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
incitemfm

incitemfm

Üye
vay arkadas biz niye yasiyozki

15097

15097

Üye
Her yerde bir mahkemeleri var var keşke Türkiye'de de olsa :kıskıs: Ama hiiiiç zannetmiyorum :D

incitemfm

incitemfm

Üye
sike yapar bizim mahkemeler

ismail

ismail

Üye
:oha: 6G mi

lordufuk

lordufuk

Üye
Hahah japonya korelileri sevmicek amerikalıları sevecek vaybe atom atan amerikayı sevecek :kop: Bu davada samsung haklı bence apple abd malı olduğu için abd de kazanamadı ama asyada? :kotu: Bu işte şikemi var ne:bilmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Japonları teknoloji konusunda severim valla adamlar bizden 10 yıl ileride..Bu davada enteresan oldu yahu :hmmm

phasan

phasan

Üye
Amerikada 5g gececekti

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hahah japonya korelileri sevmicek amerikalıları sevecek vaybe atom atan amerikayı sevecek :kop: Bu davada samsung haklı bence apple abd malı olduğu için abd de kazanamadı ama asyada? :kotu: Bu işte şikemi var ne:bilmm

E Samsung'ta Asya şirketi o zaman ? Ayrıca Samsung haklı mı Allah aşkına SIII hariç Galaxy tasarımı ile Iphone tasarımı bildiğin birbirinin aynısı.Ek olarak Samsung Japonya'da da biz onlarda başkalarından çaldı gibi bir şey dediyse hala nasıl haklı bulunur anlamıyorum.Ayrıca dediğin gibi Japonlar nasıl oluyorda Amerikanları seviyor anlamadım.Hala ilkokul çocuklarına amerikalılara karşı kin besletiyorlar ki bence bunu yapmakta haklılar.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: AnqeLofHate ve devran_34
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Konu ikili sohbetlerle pertingen olmuş.:D
Ama japonlarda 6g çok ilginç hünkarım ben halen onlar 3g'de sanıyorum.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt