YaşlıTaşCocuk54
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet arayüz de o kadar iyi ki 4 serisi cihazlar ve iPad 2 kasmaktan kendini alamıyor. Halbuki android olsa bu işi çözmek basittir.Bu plastiklerle metalin savaşı gibi oldu. Apple'ın karşısındakilerin ya arayüzü iyi değil ya da malzeme kaliteleri. Apple iki konuda da iyi.
iPhone 4: 512mb ram var.Evet arayüz de o kadar iyi ki 4 serisi cihazlar ve iPad 2 kasmaktan kendini alamıyor. Halbuki android olsa bu işi çözmek basittir.
iPhone 4 512. iPhone 4s? iPad 2? bu cihazları IOS 7 bitirdi. Android kullanmasını bilirsin 250 mb Rami bile adam edersin.iPhone 4: 512mb ram var.
512mb ramli android telefonda daha mesaj yazamıyosun kasmasından
GüncellendiPlastik mine kadar eskide kaldınız acaba? Adamlar metal tasarım'a geçti uyan! Apple'a karşı LG ve HTC nasıl destek verdi? Onuda bir açıklayabilirmisin?
Androidi istediğin kadar kullan bana bi galaxy ace i adam etseneiPhone 4 512. iPhone 4s? iPad 2? bu cihazları IOS 7 bitirdi. Android kullanmasını bilirsin 250 mb Rami bile adam edersin.
512 mb ramli galaxy s örnek canavar gibi çalışıyorAndroidi istediğin kadar kullan bana bi galaxy ace i adam etseneiphone 4 te 256mb ram var yanlışın olmasın androidde htc dısındakiler pek iyi değil bence Birde sağlam donanım olmadan android olmaz bunu kabul edelim lütfen
512 mb ramlileri en iyisi zaten galaxy s diye biliyorum ben ...Benim eski Desire C'de de 512mb ram vardı ama kasıyordu farklı romlar atmama rağmen.
Bilmiyorum kullanmadığım için ben eski cihazımdan örnek verdim. Şu an Z2 kullanıyorum aldığımdan beri en ufak kasma yok.512 mb ramlileri en iyisi zaten galaxy s diye biliyorum ben ...
Z2 kasmaz yaBilmiyorum kullanmadığım için ben eski cihazımdan örnek verdim. Şu an Z2 kullanıyorum aldığımdan beri en ufak kasma yok.
iPhone 4 2010 yılında çıkmış bir telefon ve 2015 yılındayız. Dönemine göre kıyaslama yapmak gerekir. 2010 yılında sanırım iPhone 4'ün rakibi Samsung Galaxy S idi. Yani aralarında performans ve kalite konularında dağlar kadar fark var.Evet arayüz de o kadar iyi ki 4 serisi cihazlar ve iPad 2 kasmaktan kendini alamıyor. Halbuki android olsa bu işi çözmek basittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?