Apple Samsung'tan 30$ Lisans Ücreti talep etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Symbian'daki Asphalt 6'da Asphalt 6 değil açıkçası.Ne biçim kırpılmış o öyle.İlk zamanlardaki XBOX360-PS3 oyunlarındaki grafik farkı gibi fark var.

orası öyle de sadece oyunun içeriği alıcı değil yoksa yarış yaparken falan güzel. Ne yapacaksın ışte bizde bunlarla yetiniyoruz

Tepkiler: kullanıcıadları

valla öyle bizim telefonlarda en güzel yarış oyunu tartışmasız asphalt 6 dir. güzelde oynanır. Fakat 1 tane video izlemiştim iphone 4 ile oynuyordu bi oyun öyle mi akıcı olur ya gerçekten hayran kaldım. Babamda var iphone 4 (iphone 5 çıkınca onu alabilir ) ele alındığı an zaten insan o akıcılığı farkediyor. Acaba neden bu kadar akıcı

Tepkiler: MasteLaa ve kullanıcıadları

MasteLaa

Üye
Benim babamda benim telefondan iyi telefon olsun 1 sn bırakmam

MasteLaa

Üye

benim öyle bi şansım yok. Sadece kurcalıyorum.
Bizim apartman da galeri gibi onlarla yetiniyorum Dün birine 4.0.4 yükledim One X ine yarın incelemeyi düşünüyorum Biri de N9 alacakmış Xperia S'i olan vardı o da satmış S3'ü olan var İncelemek için önümde büyük bir meyve var açıkçası Apartman genç olunca

iyiymiş o ya bide millet güncelleme falan bilmiyorsa oh kebap hepsi sana getirir telefonu

MasteLaa

Üye

iyiymiş o ya bide millet güncelleme falan bilmiyorsa oh kebap hepsi sana getirir telefonu
Zaten alırken bana soruyorlar Beceremiyorlar pek bana getiriyorlar o telefonların çoğunu ben aldırdım benim işime de yarıyor N9,One X ve iPhone 4'ü ben aldırmıştım da 4'ü olan bir 4s alsa daha güzel inceleme fırsatı olacak

aynen dev telefonların incelemelerini yapardın. Ben de diyorum mastelaa neden bu kadar çok bilgili bu konularda meğersem telefon cennetinde yaşıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...