zencibitc
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne tür müzik dinlersinki ?Bence spotify.xmustx kullanıcı adım track listeme bakabilirsin
benim birkaç şarkımda apple müzikte yoktu. apple müziğin önerilerini tam keşfedemeim ama spotifydan çok memnunum kndi oluşturduğu playlistler haftalık keşif derken kısa sürede 700 şarkım oldu.
ne tür müzik dinlersinki ?
Kayıt ediliyor da nere de hocam bunlar bulamadım ben.Apple Music çünkü itunes i kullanıyor.Deli gibi arşiv var hem şarkıları hafıza kartına indirebilirsin
Apple Music çünkü itunes i kullanıyor.Deli gibi arşiv var hem şarkıları hafıza kartına indirebilirsin
Kayıt ediliyor da nere de hocam bunlar bulamadım ben.
Allah Allah çok komik sanki.indirirsin indirmesine de .mp3 olarak mı indiriyor sankiher bir müziği parçalarına ayırıp şifreli olarak kaydediyor
hele şükür onaylandı konumsizi şöyle alalım : [KARŞILAŞTIRMA] Spotify vs Apple Music
Allah Allah çok komik sanki.
Sanki kendi şifrelemişcesine gülüyor havaya bak...
Spotify'da da Apple Musicte olmayan yüzlerce albümler var. (Bkz. Spotify Session ve Spotify Edition) Onları napıcazApple Music de Spotify da olmayan şarkılar da var ve Apple Music in müzik önerileri çok daha iyi.
Telefona veya herhangi bir cihaza hafıza kartı takarsan Spotify'da otomatik olarak zaten Hafıza kartına indiriyo. (cihaz ve Hafıza kartının depolama kapasitesine göre otomatik olarak indirme yerini kendisi buluyor)Apple Music çünkü itunes i kullanıyor.Deli gibi arşiv var hem şarkıları hafıza kartına indirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?