Apple mağazasında BMW X5 ile soygun ! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bizde 110 BG 2011 Ford Tourneo Connect var ederi aşağı yukarı 30-35 Bin TL :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Modeli eski oldugu icin vergisi pahali olmaz heralde:hmmm

- - - Eklendi - - -

ucuz demedim ki:D

öyle bir arabaya göre ucuz bence :)

vergisini bilmiyorum ama arabanın kalitesi ortada ;

[video=youtube;JRJNBXx7uWc]http://www.youtube.com/watch?v=JRJNBXx7uWc&feature=player_embedded[/video]

bu testi bizim arabayla yapsalar sonuçların böyle olmayacağından eminim :)

Kerim.

Kerim.

Üye

öyle bir arabaya göre ucuz bence :)

vergisini bilmiyorum ama arabanın kalitesi ortada ;

[video=youtube;JRJNBXx7uWc]http://www.youtube.com/watch?v=JRJNBXx7uWc&feature=player_embedded[/video]

bu testi bizim arabayla yapsalar sonuçların böyle olmayacağından eminim :)
Yok ben sana demedim ben ucuz mu dedim diye:D
Taş gibi araba mübarek:pro:

- - - Eklendi - - -

Çok kötü değil bence.al izle
http://www.youtube.com/watch?v=1gNNnMqNQWM

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben sana demedim ben ucuz mu dedim diye:D
Taş gibi araba mübarek:pro:

- - - Eklendi - - -

Çok kötü değil bence.al izle

:) burada connect 2 tekeriyle beraber dümdüz duvara çarpıyor ama x5 tek tekeriyle duvara çarpıyor her neyse bizde 2 tane connect var başımızdan geçenleri anlatıyım

eski olanla ilk kaza :D

bizim şirkette çalışan bir deyyo L şeklindeki viraja 5.viteste girer ve araba doğal olarak kaldırım taşlarına çarparak yan yatar ve araba elemanın maaşından kesilerek tamir ettirilir

daha sonra annem eski evimiz rampa ve arkadaki arabayı görmek biraz zor oluyor :) 2004 kırmızı citroen c4 annem geri geri rampadan çıkıyor ve geliyor yavaşça geldiği için çarptığını hissetmiyor ondan sonra araba gitmemeye başlıyor ve arabadan inince çarptığımızı görüyoruz ve c4'ün kapı kısmı komple içine göçmüş ve ayna sallanıyor :D neyseki adamın sigortası varmış önemli değil dedi bizim connect'te ise hiçbirşey yoktu sadece arka tamponuyla bunu yapmıştı :)

daha sonra bizim garajımız çok dardır hatta dünyada daha darı yok desem yalan olmaz :) yavaş yavaş geçerken arabanın sol aynasını toyota corolla verso'nun arka tarafına takıyoruz ve yine bizim arabada bişey yok :D ama verso'da az birşey göçük var hemen yukarıya çıkıp sahibine haber verdik adam önemli değil canınız sağolsun dedi sanırım sigortası vardı :ehe

bunlardan sonra babam araba 2006 model ve 200 bin km'nin(şirket arabası çünki :) ) üzerinde olduğu için yeni bir araba almayı düşündü ben önce caddy dedim oda connect'le okadar yaşanmışlığımız var dedi yine connect aldı ama bende kullandım ikisinide yenisi bana eskisi kadar güven vermiyor bununda altını çizeyim :)

Kerim.

Kerim.

Üye

:) burada connect 2 tekeriyle beraber dümdüz duvara çarpıyor ama x5 tek tekeriyle duvara çarpıyor her neyse bizde 2 tane connect var başımızdan geçenleri anlatıyım

eski olanla ilk kaza :D

bizim şirkette çalışan bir deyyo L şeklindeki viraja 5.viteste girer ve araba doğal olarak kaldırım taşlarına çarparak yan yatar ve araba elemanın maaşından kesilerek tamir ettirilir

daha sonra annem eski evimiz rampa ve arkadaki arabayı görmek biraz zor oluyor :) 2004 kırmızı citroen c4 annem geri geri rampadan çıkıyor ve geliyor yavaşça geldiği için çarptığını hissetmiyor ondan sonra araba gitmemeye başlıyor ve arabadan inince çarptığımızı görüyoruz ve c4'ün kapı kısmı komple içine göçmüş ve ayna sallanıyor :D neyseki adamın sigortası varmış önemli değil dedi bizim connect'te ise hiçbirşey yoktu sadece arka tamponuyla bunu yapmıştı :)

daha sonra bizim garajımız çok dardır hatta dünyada daha darı yok desem yalan olmaz :) yavaş yavaş geçerken arabanın sol aynasını toyota corolla verso'nun arka tarafına takıyoruz ve yine bizim arabada bişey yok :D ama verso'da az birşey göçük var hemen yukarıya çıkıp sahibine haber verdik adam önemli değil canınız sağolsun dedi sanırım sigortası vardı :ehe

bunlardan sonra babam araba 2006 model ve 200 bin km'nin(şirket arabası çünki :) ) üzerinde olduğu için yeni bir araba almayı düşündü ben önce caddy dedim oda connect'le okadar yaşanmışlığımız var dedi yine connect aldı ama bende kullandım ikisinide yenisi bana eskisi kadar güven vermiyor bununda altını çizeyim :)

:D baya kaza yapmışsınız:ehe bu arada arabanın kmsi daha fazla artmadan satın bence:ehe 250binde-300binde satmak zor:D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
:D baya kaza yapmışsınız:ehe bu arada arabanın kmsi daha fazla artmadan satın bence:ehe 250binde-300binde satmak zor:D

Şirket arabası o zaten bişey olmaz araba ölene kadar bizde parçaları bozulunca değiştirip kullanıyor bizimkiler :ehe:

Maşallah arabada hiç performans kaybıda yok bence kendisinden de daha rahat :)

Kerim.

Kerim.

Üye

Şirket arabası o zaten bişey olmaz araba ölene kadar bizde parçaları bozulunca değiştirip kullanıyor bizimkiler :ehe:

Maşallah arabada hiç performans kaybıda yok bence kendisinden de daha rahat :)
1.000.000km olur heralde ölene kadar:ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
1.000.000km olur heralde ölene kadar:ehe

patlayana kadar kullanacağız reyiz :ehe şirket arabası sonuçta bu yenilesende aynı km'yi yine yapacak :)

- - - Eklendi - - -

yine bir deyyo gelecek 5. viteste L şeklinde viraja girecek :D :D

Kerim.

Kerim.

Üye

patlayana kadar kullanacağız reyiz :ehe şirket arabası sonuçta bu yenilesende aynı km'yi yine yapacak :)

- - - Eklendi - - -

yine bir deyyo gelecek 5. viteste L şeklinde viraja girecek :D :D
:ehe bu arada konunun geldiği yere bak:D:ehe

ANIL

ANIL

Admin
Konu sahibi isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt