bizde 110 BG 2011 Ford Tourneo Connect var ederi aşağı yukarı 30-35 Bin TL![]()

Bizde 2004 meriva var.20-24bin![]()
malum burası Türkiye 
benim connect'i sattırıp x5 aldırasım geldi babama ama o arabanın masrafının altından biz kalkamayızmalum burası Türkiye
![]()

Aynen öyle kardeş
benim connect'i sattırıp x5 aldırasım geldi babama ama o arabanın masrafının altından biz kalkamayızmalum burası Türkiye
![]()
Benzinin 5lira oldugu bir ulkede yasiyoruz![]()
Burda 45bin lira.orda kim bilir ne kadar ucuzdur![]()

benzin pahalı olsa yine bişey değil ya o arabanın vergisi şusu busu ?

45bin lirada az değil hani![]()

Modeli eski oldugu icin vergisi pahali olmaz heralde
- - - Eklendi - - -
ucuz demedim ki![]()

Yok ben sana demedim ben ucuz mu dedim diye
öyle bir arabaya göre ucuz bence
vergisini bilmiyorum ama arabanın kalitesi ortada ;
[video=youtube;JRJNBXx7uWc]http://www.youtube.com/watch?v=JRJNBXx7uWc&feature=player_embedded[/video]
bu testi bizim arabayla yapsalar sonuçların böyle olmayacağından eminim![]()

Yok ben sana demedim ben ucuz mu dedim diye
Taş gibi araba mübarek
- - - Eklendi - - -
Çok kötü değil bence.al izle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada connect 2 tekeriyle beraber dümdüz duvara çarpıyor ama x5 tek tekeriyle duvara çarpıyor her neyse bizde 2 tane connect var başımızdan geçenleri anlatıyım
2004 kırmızı citroen c4 annem geri geri rampadan çıkıyor ve geliyor yavaşça geldiği için çarptığını hissetmiyor ondan sonra araba gitmemeye başlıyor ve arabadan inince çarptığımızı görüyoruz ve c4'ün kapı kısmı komple içine göçmüş ve ayna sallanıyor
neyseki adamın sigortası varmış önemli değil dedi bizim connect'te ise hiçbirşey yoktu sadece arka tamponuyla bunu yapmıştı 
yavaş yavaş geçerken arabanın sol aynasını toyota corolla verso'nun arka tarafına takıyoruz ve yine bizim arabada bişey yok
ama verso'da az birşey göçük var hemen yukarıya çıkıp sahibine haber verdik adam önemli değil canınız sağolsun dedi sanırım sigortası vardı 
) üzerinde olduğu için yeni bir araba almayı düşündü ben önce caddy dedim oda connect'le okadar yaşanmışlığımız var dedi yine connect aldı ama bende kullandım ikisinide yenisi bana eskisi kadar güven vermiyor bununda altını çizeyim 
burada connect 2 tekeriyle beraber dümdüz duvara çarpıyor ama x5 tek tekeriyle duvara çarpıyor her neyse bizde 2 tane connect var başımızdan geçenleri anlatıyım
eski olanla ilk kaza
bizim şirkette çalışan bir deyyo L şeklindeki viraja 5.viteste girer ve araba doğal olarak kaldırım taşlarına çarparak yan yatar ve araba elemanın maaşından kesilerek tamir ettirilir
daha sonra annem eski evimiz rampa ve arkadaki arabayı görmek biraz zor oluyor2004 kırmızı citroen c4 annem geri geri rampadan çıkıyor ve geliyor yavaşça geldiği için çarptığını hissetmiyor ondan sonra araba gitmemeye başlıyor ve arabadan inince çarptığımızı görüyoruz ve c4'ün kapı kısmı komple içine göçmüş ve ayna sallanıyor
neyseki adamın sigortası varmış önemli değil dedi bizim connect'te ise hiçbirşey yoktu sadece arka tamponuyla bunu yapmıştı
daha sonra bizim garajımız çok dardır hatta dünyada daha darı yok desem yalan olmazyavaş yavaş geçerken arabanın sol aynasını toyota corolla verso'nun arka tarafına takıyoruz ve yine bizim arabada bişey yok
ama verso'da az birşey göçük var hemen yukarıya çıkıp sahibine haber verdik adam önemli değil canınız sağolsun dedi sanırım sigortası vardı
bunlardan sonra babam araba 2006 model ve 200 bin km'nin(şirket arabası çünki) üzerinde olduğu için yeni bir araba almayı düşündü ben önce caddy dedim oda connect'le okadar yaşanmışlığımız var dedi yine connect aldı ama bende kullandım ikisinide yenisi bana eskisi kadar güven vermiyor bununda altını çizeyim
![]()
baya kaza yapmışsınız
bu arada arabanın kmsi daha fazla artmadan satın bence
250binde-300binde satmak zor
baya kaza yapmışsınız
bu arada arabanın kmsi daha fazla artmadan satın bence
250binde-300binde satmak zor
![]()
:
1.000.000km olur heralde ölene kadar
Şirket arabası o zaten bişey olmaz araba ölene kadar bizde parçaları bozulunca değiştirip kullanıyor bizimkiler:
Maşallah arabada hiç performans kaybıda yok bence kendisinden de daha rahat![]()

1.000.000km olur heralde ölene kadar![]()
şirket arabası sonuçta bu yenilesende aynı km'yi yine yapacak 

patlayana kadar kullanacağız reyizşirket arabası sonuçta bu yenilesende aynı km'yi yine yapacak
- - - Eklendi - - -
yine bir deyyo gelecek 5. viteste L şeklinde viraja girecek![]()
![]()
bu arada konunun geldiği yere bak

bu arada konunun geldiği yere bak
![]()
kilitlettiriyim mi konuyu saptı zaten