Apple’ın Birleşik Arap Emirlikleri’nde ilk mağazalarını açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple’ın Birleşik Arap Emirlikleri’nde ilk mağazalarını açıyor
Apple, iki yeni mağazasını Birleşik Arap Emirlikleri’nin iki önemli şehrinde faaliyete geçiriyor…


Teknoloji dünyasında yeni iPhone modelleri ile şu sıralar fırtına gibi esen Apple, dünya genelinde farklı ülkelerde Apple Store olarak adlandırdığı fiziksel mağazalarını açmaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre bu ay sonunda Birleşik Arap Emirlikleri’nde iki Apple Store açacak.



Apple, son olarak Türkiye’de İstanbul’da hem Avrupa hem de Asya yakasında açtığı Apple Store’lar ile karşımıza gelmişti. İlk Apple Store, Avrupa yakasında Zorlu Center’da açılırken, daha sonra firma bu sefer de Asya yakasında Akasya AVM’de mağazasını faaliyete geçirdi.

BAE’de açılacak olan her iki mağaza da aynı gün kapılarını müşterilere açacak. Apple Store’lardan bir tanesi Dubai’de yer alırken, diğeri de Abu Dhabi’de bulunuyor. Dubai Apple Store, Mall of the Emirates’de, Abu Dhabi Apple Store ise Yas Mall’da konumlandırılmış.

Dubai’de yer alan Apple Store hakkında gelen bir bilgi ise, bu mağazanın, dünyanın en büyük Apple Store’u olduğu kaydediliyor.

Apple Store’da firmanın yeni iPhone akıllı telefon modelleri, yeni iPad tablet cihazları, iPod modellerin yanı sıra Macbook, iMac gibi kişisel bilgisayarlar da bulunacak. Ayrıca firmanın ilk akıllı saati Apple Watch’ın yanı sıra firma cihazları için tasarladığı aksesuarları da mağazaları üzerinden satışa sunacak.

Apple’ın Birleşik Arap Emirlikleri’nde ilk mağazalarını açıyor - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


BRKTNL

BRKTNL

Üye
Geç kalmışlar :ehe
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bazen bu firmalar uyuyup anca kalkıyorlar gibi :hmmm
 

askımm

Üye
Gec ble klmislar adamlarda para cokk peynir ekmek gbi satar...:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Bi zahmet açsın yani
 


Üst Alt