Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeApple ipod shuffle bilgisi olan varmi
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Konu Sahibi
Apple ipod shuffle bilgisi olan varmi
Merhaba. Bi ipod almak istiyorum shuffle. A baktim ama. Kullanan varmi acikcasi hani max 250 liraya falan cikabilirim ama touch falan yok o fiyata. Varmi baska tavsiyeniz
Aradigim insan bende simdi sony b173 var yani sana diyecegim su mesela nexus 5 te kullandigim kulakligi iphone 4 e takinca sesle aralarinda daglar kadar fark var suffledada boylemi
Aradigim insan bende simdi sony b173 var yani sana diyecegim su mesela nexus 5 te kullandigim kulakligi iphone 4 e takinca sesle aralarinda daglar kadar fark var suffledada boylemi
Ses seviyesi nasil meselab nexusla yada sony wolkmanla dinliyorum kulakligim sony 50 lp gayet iyi ama disardaki sesleri duyuyorum en yuksek seste bile shuffle komple kesiyomu sesi ses seviyesi yuksekmi
avast
Üye
Konu Sahibi
Birde 2. Sorum sarji nasil ve ekransiz muzikleri nasil buluyosun muzik gecislerivhizlimi hafiza yeterlimi
Ses seviyesi nasil meselab nexusla yada sony wolkmanla dinliyorum kulakligim sony 50 lp gayet iyi ama disardaki sesleri duyuyorum en yuksek seste bile shuffle komple kesiyomu sesi ses seviyesi yuksekmi
Yüksek, en son sese aldığımda hiç duymuyorum etraftakileri ama kulaklığında iyi olması lazım. Shuffleın yanında gelen eski Apple kulaklığı dışarı ses veriyor fazla açınca.
Ben genelde okulda dinlediğim için ve eve giderken 4-5 gün dayanıyor. Açma kapamanın yanında tuş var. Voice Over Kit kadın senle konuşuyor. Uzun basınca listelerde geziyorsun, iki kere basınca sana yüzde kaç şarj kaldığını söylüyor bir kere basıncada şarkının ismini söylüyor.
Ben genelde okulda dinlediğim için ve eve giderken 4-5 gün dayanıyor. Açma kapamanın yanında tuş var. Voice Over Kit kadın senle konuşuyor. Uzun basınca listelerde geziyorsun, iki kere basınca sana yüzde kaç şarj kaldığını söylüyor bir kere basıncada şarkının ismini söylüyor.