Tavsiye Bu ipod touch alinirmi 32 gb

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yav arkadasin birinde daha var ben real racing bile oynuyorum diyo :DAbk muzik icin ses kalitesi nasil sen bana onla gel sesi kuvetlimiGuncel
Eskiden ben de oynuyordum. IOS 6 ile sapıttı iPod. :D
Müzik için iPod Classic alabilirsin. Bende şu anda iPod Video 5,5g var. Touch 4'ü müzik dinlemek için bile kullanmıyorum.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden ben de oynuyordum. IOS 6 ile sapıttı iPod. :D
Müzik için iPod Classic alabilirsin. Bende şu anda iPod Video 5,5g var. Touch 4'ü müzik dinlemek için bile kullanmıyorum.
ipod video 5 hangisi :D bende suanda shuffle var sesi daha iyi bişey bilsem onu alcam ipod diye tutturmuycam

Abstract_Loco

Üye
Müzik için kullanmıyorum ama onun dışında her ihtiyacıma cevap veriyor hocam wifisinde ve bataryasında sıkıntı yoksa 200den fazla verme derim. Ram yüzünden skyline skaters oyununda bile kasma donma yapıyor yani fazla büyük oyunlarda sıkıntı yaşarsın ama onun dışında oyun video sosyal medya facebook hariç fazla fazla karşılar ihtiyacını facebook app ios7 istediği için sıkıntı oluyor bide normal tarayıcılardan bakarsın onada ama dediğim gibi indirimli almaya çalış

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sahibinden.com

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar belki cevap vermek için gecikmiş olabilirim ama bende şuanda ipod tourch 5 32gb kullanıyorum. daha öncede 4 vardı çok ağırlaşmıştı oyun ve programlar ios 8 için çıkmaya devam ettikçede donmalar başlamıştı. Sattım 150 tlye. 820 ye aldım 5i. çok memnunum paranın hakkını fazlasıyla veriyo. mini tablet niyetine bile kullanıyorum.
yani 4 alınmaz. eğer almışsanda asrın hatasını yapmışsın arkadaşım.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Almadim :D

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Merhaba hocam mahalle arkadasim satiyor bunu alacaksan guzel biseyler yapaiz dedi 200-250 arasi bisey vercem ve ayda 50 lira falan vercem taksitle sizce iyimi Guncel
bencede alma kardesim