Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeBu ipod touch alinirmi 32 gb
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Konu Sahibi
Bu ipod touch alinirmi 32 gb
Merhaba hocam mahalle arkadasim satiyor bunu alacaksan guzel biseyler yapaiz dedi 200-250 arasi bisey vercem ve ayda 50 lira falan vercem taksitle sizce iyimi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Guncel
badmus
Üye
Ipod 4G eskidi artık. Bence almaya değmez.
avast
Üye
Konu Sahibi
Piyat kotumu hocam hani zaten 5 alamam 5 lerin en ucuzlari 500 falanSu konuya bi bakarmisinizGuncelİod bölümu bukadar sessizmi ya
badmus
Üye
Fiyat kötü değil kesinlikle ama 4g memnun etmez seni. Işlemci ram kamera hepsi çok kötü şu ana göre.
Oğuzhan
Üye
Alma.
avast
Üye
Konu Sahibi
Simdi 5 lere baktim 5 alma sansim zaten yok p yuzden 4 g ye baktimda bilemedim yabi
furkankaya559758
Üye
4 çok eskidi bence alınmaz. Bence biraz daha para biriktir ve 5. Nesil al.
Oğuzhan
Üye
Touch 4'u ne amaçla kullanacaksın?
avast
Üye
Konu Sahibi
Simdi hocam birikmis param yok iste bi 100 vercem gerisini taksitle oldukca odersin dedi 5 lere baktim 2. Elleri bile 400 elimde telefo olarak nexus5 var zaten bununla muzik dinlemek ufak oyunlar falan olmazmi
Simdi hocam birikmis param yok iste bi 100 vercem gerisini taksitle oldukca odersin dedi 5 lere baktim 2. Elleri bile 400 elimde telefo olarak nexus5 var zaten bununla muzik dinlemek ufak oyunlar falan olmazmi
Al dene o zaman Apple Store'dan bir kaç oyun indir, Spotify ile falan müzik dinle beğenirsen al
Gerçi iOS6'da kaldı Touch 4. Çoğu uygulama desteklemez.
Al dene o zaman Apple Store'dan bir kaç oyun indir, Spotify ile falan müzik dinle beğenirsen al
Gerçi iOS6'da kaldı Touch 4. Çoğu uygulama desteklemez.