Apple iphone 5 ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
hmm güzel bir özellik olur o zaman

uribaju

uribaju

Üye
düşürmüceksin ağa , arabanı gidip çarpıyormusun ,camdan üretilmiş sonuçta gorilla glassda olsa cam, verdiğin görsellerde ciddi noktalardan düşen cihazlar youtubeda testleri var 1.5 metreden bile atıyor hiçbirşey olmuyor voltaj testine sokuyorlar birşey olmuyor adam biraya sokuyor çıkartıyor . [/URL]
iphone 4 ile nokia c7nin dayanıklılık testi var ikiside 1m gibi bir yükseklikten bırakılıyor c7 de çizik bile olmazken iphone 4 paramparça oluyor ekran kırılıyor vs bilginiz olsun diye söylüyorum ama sistem olarak iphone 4 iyi gerçekten.

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone 4 ile nokia c7nin dayanıklılık testi var ikiside 1m gibi bir yükseklikten bırakılıyor c7 de çizik bile olmazken iphone 4 paramparça oluyor ekran kırılıyor vs bilginiz olsun diye söylüyorum ama sistem olarak iphone 4 iyi gerçekten.
olabilir çünkü iphone4 cam kaplama yere atmak çok saçma zaten düşürmemen gerekn bir cihaz .
eralde üstteki videodan bahsediyorsunuz ,, videonun altında yazıyorki 7 feetden atılıyor siz hesaplayın 3feet=1 metre yani 7 feet=2 metre , kim 2 metreden telefonunu taşa atar ? hemde cam telefonu ? ayrıca cihazıda göstermiyor, iphone u göstermiyor atmadan önce belki kırdılar vurup ekranı çünkü nokia taraflı bir video çekimi olmuş aynı kişiler yanlış hatırlamıyorsam bu gruptan adamlar c7 yi nin üstünden 4 tonluk araba geçirip birşey olmadı diyenler halbuki başka testte dandik bir araba geçmesi ile telefon paramparça oluyor , bu testler çoksaçma bence işe yarar değil.

----------Eklendi @ 08:38:46 ---------- Yazıldı @ 08:36:40 ----------

tüm telefonlar için diyorum

uribaju

uribaju

Üye
olabilir çünkü iphone4 cam kaplama yere atmak çok saçma zaten düşürmemen gerekn bir cihaz .
eralde üstteki videodan bahsediyorsunuz ,, videonun altında yazıyorki 7 feetden atılıyor siz hesaplayın 3feet=1 metre yani 7 feet=2 metre , kim 2 metreden telefonunu taşa atar ? hemde cam telefonu ? ayrıca cihazıda göstermiyor, iphone u göstermiyor atmadan önce belki kırdılar vurup ekranı çünkü nokia taraflı bir video çekimi olmuş aynı kişiler yanlış hatırlamıyorsam bu gruptan adamlar c7 yi nin üstünden 4 tonluk araba geçirip birşey olmadı diyenler halbuki başka testte dandik bir araba geçmesi ile telefon paramparça oluyor , bu testler çoksaçma bence işe yarar değil.

----------Eklendi @ 08:38:46 ---------- Yazıldı @ 08:36:40 ----------

tüm telefonlar için diyorum
evet o videodan bahsediyorum 1 metre demiştim 2 metre olsun ne farkeder sonuçta telefonlarını balkondan bile düşüren oluyor iki telefonda 2 metreden atılıyor sadece iphone 2 metreden atılıp c7 1metreden atılsa neyse..diğer video da paylaşıldı ve o videonun okadar açığı varki inanamazsın ancak 4 tonluk arabanın geçmesinde hiçbir açık bulunamıyor çünkü kamera önünde direk gerçekleşen bir durum ancak ötekinde telefon asfalta konulmuş ayrıca arabanın süratı çok fazla ki yinede telefonun yanlış hatırlamıyorsam sadece ekranında hasar oluyor kasa vs sapasağlam yine.4ton videosundaki adamlarla bu adamalr aynı kişiler değil bunlar turistik amaçlı gittikleri bir yerde yaptıkları test.

alperen545

alperen545

Üye
böyle olmasına imkan yok bence videoda abartmışlar

franzliszt

franzliszt

Üye

evet o videodan bahsediyorum 1 metre demiştim 2 metre olsun ne farkeder sonuçta telefonlarını balkondan bile düşüren oluyor iki telefonda 2 metreden atılıyor sadece iphone 2 metreden atılıp c7 1metreden atılsa neyse..diğer video da paylaşıldı ve o videonun okadar açığı varki inanamazsın ancak 4 tonluk arabanın geçmesinde hiçbir açık bulunamıyor çünkü kamera önünde direk gerçekleşen bir durum ancak ötekinde telefon asfalta konulmuş ayrıca arabanın süratı çok fazla ki yinede telefonun yanlış hatırlamıyorsam sadece ekranında hasar oluyor kasa vs sapasağlam yine.4ton videosundaki adamlarla bu adamalr aynı kişiler değil bunlar turistik amaçlı gittikleri bir yerde yaptıkları test.

şunu bir inceleyelim ozaman kaç defa atıyor bakalım

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
az önce idownloadblog a baktım emin olun kişiselleştirmenin alası var ne tweakler gördüm sonra jailbreak işleminin ne kadar kolay olduğunu gördüm ve hala kısıtlı diyorsanız yuh diyorum ya appstore un aynısı 899 dolarlık uygulamıyı adam indirdi bedavaya ya süper bir şey

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
pRime.

pRime.

Üye
Jb olmadan kişiselleştirilemiyo hasan. Ios güzel ama jb'li bir ios çok daha güzel. Çok da kolay bi işlem jb. Restore ile garantin de geri geliyor. Cydia ile işletim sistemini baştan aşağı modifiye edebiliyosun temalar efekler 3d ikonlar (sensörle sağı, solu görünüyor ikonların) dosya yöneticisi, bt aktarım/alım, safaride indirme yöneticisi, flash kısaca tüm eksiklikler kapanabiliyor jb (cydia) ile. Hasan'ın da dediği gibi installous ile tüm paralı uygulamalar bedavaya kuruluyor. 4.3.3 ve aşağısını kullanıp da jb yapmayanlara tavsiye ederim. Ios adam oluyor. Tek yapmanız gereken safariyle jailbreakme 3.0'a girmek. :oke:

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
onu diyorum yani kişiselleştirilemediği büyük bir yalan yani onları gördüm oha dedim yok böyle bir olay

pRime.

pRime.

Üye
onu diyorum yani kişiselleştirilemediği büyük bir yalan yani onları gördüm oha dedim yok böyle bir olay
Öyle ya süper şeyler yapılabiliyor, bi mod vardı menü ikonlarına basılı tutunca yerçekimi varmış gibi yere düşüyolardı yığılıyolardı ekran içinde bi mod var menüde yan sayfaya kaydırınca ikonlar teker gibi dönerek geçiyodu, daha çok örnek var.

franzliszt

franzliszt

Üye
jailbreakli iphoneu olan adamın kafası her türlü rahat oluyor her istediğini yapabiliyorsun programlar oyunlar elinin altında yukarıda bahsedildiği gibi garantiden çıkmıyor default yapılınca.
ios5 de çok güzel bence iphone bu seneyide başta götürecek çünkü samsung mükemmel donanımlar üretsede market yok isterse 8 çekirdek kullansın bir fifa gibi oyun yayınlamıyor ne anladık ? yada bir stüdyo programı yapmıyor o gücü kullandırtmıyor .

covar

covar

Üye
valla iphone 5 böyle ise şahsen ben alırım hemen tam bi devrim olmuş teknoloji icin zaten görünce c6-01 imi unutuverdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt