Apple iphone 5 ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye

Bunlar 10 metreden düşmedi herhalde..

düşürmüceksin ağa , arabanı gidip çarpıyormusun ,camdan üretilmiş sonuçta gorilla glassda olsa cam, verdiğin görsellerde ciddi noktalardan düşen cihazlar youtubeda testleri var 1.5 metreden bile atıyor hiçbirşey olmuyor voltaj testine sokuyorlar birşey olmuyor adam biraya sokuyor çıkartıyor .
[/URL]

• Beğen
Tepkiler: brk38

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsun hakan abi kaç para veriyorsun birde kapak alacaksın oh miss

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bugün maxicep iki farklı iphone 5 sürümü olacagını yazdı hasan yani düsüncen dogru.
4'ün yazılımsal ve tasarımsal degisik sürümü diyor birde teknik degisiklik kullanılmıs üst seviye iphone 5.

Düsük seviye olan muhtemelen a4'ün 1ghz versiyonu olur.İos 5 ile zaten kafadan o bile en iyi denebilir (4 ile fazla oynanmazsa tabi)
Diger sürüm ise a5 çift çekirdek çipi kullanacak bence artık çok net olarak ortaya çıktı.

pRime.

pRime.

Üye
Gpu olarak powervr sgx 543 mp2 kullanacaklar sanırım, eğer kullanılırsa oyunda rakip tanımaz bu cihaz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen öyle ios gibi harika bir platform olusturdular.
İphone 4'ü çok bozmayıp ios 5'in yaptıklarını görmek harika olur hele birde bu telefon apple'ın alt segmenti olup piyasanın en iyisi olursa.
Üst segment cihaz zaten mp2 ile uçuk bisey olur yanına yaklasamaz çogu telefon yıllarca.

pRime.

pRime.

Üye
Evet, ios'u her nekadar kapalılığı ve multitask desteklememesinden dolayı diğer sistemlere göre kullanışsız bulsamda çok güzel yine de.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kapalılık olayı apple'ın elinde ilerde vazgeçebilirler.Zaten çözümler üretiliyor jb tarzı islemlerle.
Ama olusturdukları sistem harika ve oyun uygulama olarak platformları çok çok genis.

Lenneth

Üye
Kapalılık olayı apple'ın elinde ilerde vazgeçebilirler.Zaten çözümler üretiliyor jb tarzı islemlerle.Ama olusturdukları sistem harika ve oyun uygulama olarak platformları çok çok genis.
Kapalılık Apple politikası. Stabilligide bu saglıyor bence bozmazlar kolay kolay.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kapalılık ile saglansa jb yapanlar memnun olmazdı telefonlarından ?!

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
bu arada ünlü jb cilerden comex i apple işe aldı ve ayrıca sgs3 iddaları doğruysa(hala yuhlardayım) iphone 5 i çok daha farklı olarak sunacaklardır apple geç kaldı çünkü sgs3 için dört çekirdek işlemci diyorlar(oha lan benim pc de çift çekirdek var) illa ki o zamana biraz daha iyi olan android sürümü çıkacak yani bilemedim şimdi bir yerde ios diğer tarafta android bu arada iphone 5 daha geç çıkacak o bahsettiğimiz ezik versiyon ilk olarak piyasaya çıkacak ve iphone 5 de ipad3 gibi bir sistem olabilir(apple a6 dört çekirdek ki samsung un bu hamlesinden sonra apple bunu yapabilir(ama biraz da imkansız çünkü verilen tarihler doğruysa bu saatten sonra cihaz değişmez pek ama bana söylenene göre ipad3 gibi bir sistem kullanabilirmiş) neyse fazla rumor yaptım daha fazla yapmıyım bu arada intelin telefonu htc olabilir

@elpistolero açıkcası kaynak olarak maxicep bayağı bir geç sunuyor haberleri ve güvenilir bir kaynak değil(üzülerek söylüyorum)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güvenilir olmasına gerek yok zaten ben tahmin edebiliyorum alt segment olan a4 ün overclock edilmis hali olabilir.
Apple'ın sür sal 4 çekirdek isine girecegini sanmam inad ugruna.Hala 700-800 mhz islemciler ile zirvedeler.
A5 + 543 mp2 ile zaten erisilemez bi noktaya çıkarlar.Ekliyeyim mobil teknolojilerde 4 çekirdek olayı olacagını düsünmüyorum.
2 çekirdeklerin halleri ortada.Samsung 4 çekirdek s3 çıkartıp tekrar iphone 5'in karsısında ezilmek istemiyorsa bada yada meego'ya direkt destek vermeli yoksa android bu isi degil 4 çekirdek,ayçiçegi tarlasıyla bile çözemez.

Lenneth

Üye
Android ile geçemiyorsa MeeGo hayatta geçemez. Çift çekirdekli cihazların 3D benchmark sonuçları iPhone'nun 2 katı nerdeyse. Ayrıca iPhone 4 3D benchmark testlerinin bazılarında N8'in bile gerisinde kalıyor ama tüm iOs sistem'i bir kalite üzerine kurulmuş, Apple uygulamaları AppStore'a kolay kolay kabul etmiyor iyice geliştirilmiş istiyor sonuçta üst sınıfa hitap ediyor. Tüm uygulamalar en iyi şekilde yazılıyor 800 mhz işlemcinin 1 mhz'i bile boşa harcanmıyor..

Nokia app konusunda sadece güvenliğe bakıyor, Ovi Store başarısız. Google ise App yazmışsın gel koy modunda..

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
orası öyle ama qualcomm vqr sonra nvidia kal-el var arm cortex a15 var ki bunlar en iyisi tabletler için bende katılıyorum sana batarya performansını hiç düşünmüyorlar ve gpu farklı olabilir ondan emin değilim ama yine çok çekirdekli daha güçlü bir model

----------Eklendi @ 19:18:10 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ----------

yalnız hatırlatayım daha az mhz ile tegra 2 li tabletleri geçiyor ipad2 garip bir orantı bu da daha az mhz ama daha hızlı işte ios

Lenneth

Üye
orası öyle ama qualcomm vqr sonra nvidia kal-el var arm cortex a15 var ki bunlar en iyisi tabletler için bende katılıyorum sana batarya performansını hiç düşünmüyorlar ve gpu farklı olabilir ondan emin değilim ama yine çok çekirdekli daha güçlü bir model

----------Eklendi @ 19:18:10 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ----------

yalnız hatırlatayım daha az mhz ile tegra 2 li tabletleri geçiyor ipad2 garip bir orantı bu da daha az mhz ama daha hızlı işte ios

iPad2

Dual Core CPU - Dual Core PowerVR SGX543 GPU kullanıyor. Demek ki PowerVR SGX543 GPU çok güçlü, Zaten PowerVR SGX535'in 10 katı güçlü diye geçiyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İphone 4 kısıtlı donanımı ile o testlere giriyor ve n8'den bile düsük demek ne boru gibi gpu var n8'de.
İos için çift çekirdek ve 1,2 ghz ne demek bir düsün ve bu çipset a5 özel performans cpu ve az enerji tüketimli.
Bunların hepsini iphone 4 in donanımına ve performansına göre gözden geçir bide ios 5 faktörünü de unutma.

Lenneth

Üye
İphone 4 kısıtlı donanımı ile o testlere giriyor ve n8'den bile düsük demek ne boru gibi gpu var n8'de.
İos için çift çekirdek ve 1,2 ghz ne demek bir düsün ve bu çipset a5 özel performans cpu ve az enerji tüketimli.
Bunların hepsini iphone 4 in donanımına ve performansına göre gözden geçir bide ios 5 faktörünü de unutma.

Evet multimedya telefonu için iyi bir grafik işlemci lazım. Nokia'da koymuş.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yani orası öyle ama kabul edelim oyunlarda daha iyi bir performans gösteriyor iphone

Lenneth

Üye
yani orası öyle ama kabul edelim oyunlarda daha iyi bir performans gösteriyor iphone

Evet ne kadar sevmesemde kabul etmek lazım Apple sistemi güzel kurmuş, takır takır dönüyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yani seninde dediğin gibi adamlar marketi kendileri kontrol ediyor

franzliszt

franzliszt

Üye
a5 girecek muhtemel iphone5 e ve bir olasılık daha duydum apple macbookprolardaki gibi arka apple logosunu parlatacakmış cihaz çalışırken yanıyorya bunu yapıcaklarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt