Ekran parlaklığını en düşüğe alırsanız uzun süre gitmesi doğaldır tabi ki.
Orta ekran parlaklığında GS+ ile 2 gün kullanım alabiliyorsam en sona kıssam herhalde kaç gün gider.. Ama o zamanda o ekranın ne anlamı kalır ki ?
O durumun 3gs için olacağını sanmıyorum sonuçta 3gs 600mhz kullanıyor 4 de 720mhz.dual core androidler çıktı diğerleri arasında dağlsr kadar uçurum mu var bence 3GS benzer olabilir olay güncelleme alır ama oyunlarda sorun yapabilir
Oyun falan oynayınca, internete girince şarjı çok çabuk bitiyor.yalanını yiyim lenneth nere şarjı çabuk bitiyor iphone 4 aynı N8 gibi ayrıca stabilite diyorsun ios u karıştıma androidle ipad 2 ye bak istersen birde android 3.2 li tabletleri
Çok fark yapmaz, 3gs'e de uzun süre güncelleme çıkaracaklardır.yok ablamda var N8le aynı şeyleri yaptım aynı gitti şarjları yani burda çok fark yok birde 4 800 kullanıyor işlemciyi benchmarklara bak
iphone4 tam parlaklıkta 2 gün gidiyor zaten 1 günde anca 1-2 saat konuşma mesajlaşma yapsan bile p e düşüyor yani . çok yoğun kullanırsan yüzde 50 gidiyor eğer internet 3g bağlantıları kullanırsan 1 günde bitiyor . ayrıca benim cihaz jailbreakli çatır çatır garantiyi kullanıyorum , yüksek voltajdan sarj cihazı arızalandı hemen orjinal sıfır verdiler . ve yani jailbreakli iphone karşısında ben durabilecek bir cihaz görmüyorum bu gerçeği kabullenip tartışmaları bırakmak lazım çünkü ios sahipleri aradığı tüm özellikleri bu cihazda buluyorlar artı cydia da çok güzel alternatif. hani kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişya işte o hesap iphone sahibi olmayan kaymağını yiyemez anca çamur atmaya çalışır.
mesela galaxys sahipleri 1080p açamıyor ama iphone4 proplayerla tüm 1080p formatlarını açıyor hemde kaymak gibi buyrun deneyin program ismide verdim.
iPhone bir kesime özel, biz alt sınıfta olduğumuz için kullanamıyoruz imreniyoruz çamur atıyoruz evet(!)

hayır çamur atıyorsunuz demedimki , çamur atmaya çalışır dedim çünkü zaten çamur atamazsınız çok üst düzey bir cihaz ve sistem![]()

iPhone 5 ne getirecek acaba merak ediyorum, belki Bluetooth özgürlüğü gelir. Aaa ayfon bluetooth'la bile dosya yolluyor artık dersiniz![]()

bu arada iki iphone söylentisi yükseliyor
deriz de sizde inşallah bluetoothla oyun oynamayı başarırsınızhani android markete gelmeyen oyunlardan bahsediyorum
![]()

Android'i bu kadar yeripte Android kullanan bir sizi gördüm, gidin GS2'nizi satıp bir iPhone 4 daha alın o zaman 2 jailbreak iphone daha mutlu olursunuz![]()
tavsiyenizede ihtiyaç duymuyorum ama ben gerçekleri söylüyorumki bu ios ye bilip bilmeden sallayanlar azıcık bilgilensin diye ha android kötümü hayır ben memnunum özellikle sgs2 le wireless direct dlna , 1080p (60 fps oynatma ) gibi olayları özellikleri tutuyorum beğeniyorumda (ki bu özellikler sgs2 nin donanımına ait ) ama doğruya doğru ios nin yanında android çok daha yetersiz bir kere istediğiniz programları bulamıyorsunuz bulsanız bile bir ios tadında kalite yok , oyunda yok o kadar , ayrıca androidde çok program yükleyince programdan atma(özellikle internette dolaşırken - sgs2 de başıma geldi 4 sayfadan 5 sayfadan sonra büyük siteler açınca bir süre sonra atıyor hatt sim kart sormama gibi bile büyük problemlerle karşılaştım (xperia x10 ) o yüzden iyice tartmak lazım. heleki firma olarakda karşılaştırırsak bak sgs2 im plastik iphone4 cam anlatabildimmi çevre kaplamasıda çelik .iPhone nun o cam kaplaması kolay kırılıyor diye Apple a dava açanlar oldu![]()
3-4 metreden düşürmeden kırılmıyor. youtube da denemeleri var...