Apple Iphone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One

Sponsorlu Bağlantılar

CasuS_87

CasuS_87

Üye
htc one derim :)

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Hızlı diye mi alacaksın

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta 1.7 işlemci var ve 2 gb ram ayrıca çok stabil çalışıyor.

samikayaa

samikayaa

Üye
Htc One ultrapixel kamerası var megapixel den daha kat kat iyidir.Ayrıca samsung kamerasından daha iyi olduğunu düşünüyorum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
herkese teşekkür ederim, HTC One almaya karar verdim , konu kilitlenebilir!

en iyisini yaptın kardeşim yukarıdaki s4 fanlarını aldırma. S4 büyütürler ama diğerlerini küçültmeye hakları yok!

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

legolas29

legolas29

Üye
Xperia z. Yada one

ciwan__47

ciwan__47

Üye
bende arada kalmistim ama secimim s4 oldu ve kesinlikle pisman deilim.. ozellik bakimindan baana gore s4 diger iki telefondan daha bi kalaba.. uygulama ve oyun ve desen iphone daha kaliteli diyebilirim ki kalite luks bisidir tabi sizin icin bu konuda sikinti yoksa sorun olmaz ama goz carpan guzel uygulamar oyunlar o kadar pahali olmamali bide dogru duzgun ben beles biseye de denk gelemedim.. bluetoothu sık kullanan biriyim iphone bitti benim icin. htc desen dogrusu korktum cunku fazla kullanma kurcalam firsatim olmadi ters tepebileceginden tirstim acikcasi.. s4 un sensorleri ozellikle cok guzel ve baska hissettiriyo tabi ilk baslarda kullanmak alismak biraz garip ama bence harika kizilotesi olayi super olmus.. istedigin klimayi tvyi vs vs kullan.. kamera modlari harika bence.. sonradan oynama yaptigim tek seyi klavyesi oldu malum tuslar biraz ufakti.. ben tercih yapsam ki tercihim s4 ten yana oldu.. kesinlikle iphone onermem pc ile dosya transferi bile bazen sıkıyo.. htc yi bilmem pek.. dedigim gibi S4 al S4 pisman olmazsinn...

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
S4 çok gereksiz donanım koymuşlar s4un yaptıklarını (sistem olarak , sensorler değil ) htc one , lumia 920 ve ıphone 5 çok rahat düşük donanımla aynı seviyede çalıştırıyor . Iphone -android market -Windows Phone store hemen hemen en iyi ilk 50 uygulamaları aynı ve aynı fiyat bir kaç tanesinde eksikler var.lumia 920 de çift çekirdek 1.5 s4 8 çekirdek lumia daha stabil çalışır aynısı ıphone ve htc one içinde geçerli ;)

aydknakn

Üye
htc one ultrapiksel kamerasi digerlerinden iyidir 3unude inceledim htc one gerek malaze me kalitesi gerek arayuzu gerek hizi ile beni cezbetti

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
htc One

furkey

Üye
HTC one yanında diğerlerinin adı bile anilmaz :)

Parimli

Parimli

Üye
HTC ONE' nin kamerası mı düşük?? Kafayı yemişsin sen. 4 UltraPixel kameraya sahip. 1up=3.2 mp. Ayrıca HTC ONE ' nin kamera kontrastı ne İP5 ne de SGS4 te var. Çözünürlük olarak en parlak görüntüyü veren, gün ışığında daha canlı renklerle göz kamaştıran telefon HTC ONE ' dir. Ekran çözünürlüğü HTC ONE ' nin 468 ppi SGS4 te 441 ve İP5 te 326 ppi dir. Telefonları detaylı incelemeden çamur atmayın. Şu an piyasanın en iyi telefonu HTC ONE ' dir. Gerek anakart gerek işlemci gerek arayüz gerek donanım gerek kamera ve gerekse performans açısından en önde olan telefon HTC ONE ' dir. Bu yazıyı HTC ye olan fenomenliğimden değil bilgi sahibi olduğum için yazıyorum. Teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

S4 çok gereksiz donanım koymuşlar s4un yaptıklarını (sistem olarak , sensorler değil ) htc one , lumia 920 ve ıphone 5 çok rahat düşük donanımla aynı seviyede çalıştırıyor . Iphone -android market -Windows Phone store hemen hemen en iyi ilk 50 uygulamaları aynı ve aynı fiyat bir kaç tanesinde eksikler var.lumia 920 de çift çekirdek 1.5 s4 8 çekirdek lumia daha stabil çalışır aynısı ıphone ve htc one içinde geçerli ;)

Kardeşim şöyle bir şey de var: İP5 te 1.2 ghz işlemci var ama performans açısından HTC ONE ve SGS4 e kafa tutuyor. CPU önemli değil isterse 5 ghz olsun. İşlemciye bakar her şey. Ve İP5 teki işlemci hiç bir telefonda yok. Ama gel gelelim ben İP sevmem. İP ' ninde tek artısı bu bence :hmmm

iOSait

iOSait

Üye
HTC ONE' nin kamerası mı düşük?? Kafayı yemişsin sen. 4 UltraPixel kameraya sahip. 1up=3.2 mp. Ayrıca HTC ONE ' nin kamera kontrastı ne İP5 ne de SGS4 te var. Çözünürlük olarak en parlak görüntüyü veren, gün ışığında daha canlı renklerle göz kamaştıran telefon HTC ONE ' dir. Ekran çözünürlüğü HTC ONE ' nin 468 ppi SGS4 te 441 ve İP5 te 326 ppi dir. Telefonları detaylı incelemeden çamur atmayın. Şu an piyasanın en iyi telefonu HTC ONE ' dir. Gerek anakart gerek işlemci gerek arayüz gerek donanım gerek kamera ve gerekse performans açısından en önde olan telefon HTC ONE ' dir. Bu yazıyı HTC ye olan fenomenliğimden değil bilgi sahibi olduğum için yazıyorum. Teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

Kardeşim şöyle bir şey de var: İP5 te 1.2 ghz işlemci var ama performans açısından HTC ONE ve SGS4 e kafa tutuyor. CPU önemli değil isterse 5 ghz olsun. İşlemciye bakar her şey. Ve İP5 teki işlemci hiç bir telefonda yok. Ama gel gelelim ben İP sevmem. İP ' ninde tek artısı bu bence :hmmm

islemci ile cpu ayni sey zaten

alfasenturi

alfasenturi

Üye
htc one ın bataryası çıkarılmıyor