Apple Iphone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Apple Iphone 5 vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One
Arkadaşlar bu 3 u arasında kaldım çok fazla kararsız kaldım. Örnekler verim : Iphone5 teknik özellikleri yetersiz fakat hani tüm uygulamaları kaldırıyor ve pek teknik aksaklığı yok , galaxy s4 çıktıktan sonra hemen sorunlar açıklandı forumlarda konular açıldı , yetersiz felan dendi bana göre teknik özellikleri biraz göz doldurucu gibi , HTC ONE sadece kamerası megapikseli az onun dışında her şey mükemmel gibi bir de siz yardımcı olun detaylarıyla açıklayarak ve hangısını öneriyorsunuz belirtin teşekkür ederim iyi forumlar hepinize .

Türe

Türe

Üye
Bunların içinden ihtiyacına uygun olanı al.

Oyun, uygulama ve destek için iPhone

Yazilimsal yenilikler için S4

Daha hızlı android deneyimi için Htc One

Puck

Puck

Üye
HTC one kamerasına gidip incelemelisin çokta kötü değil ki . sen biraz kararını vermiş gibisin htc one herşeyi mükemmel ama kamerası biraz düşük derken :D istediğin özellikleri söylersen yardımcı olabilirler ne için kullanacaksın mesela ?

Kerim.

Kerim.

Üye
telefondan beklentiler?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
gündelik öyle pek profesyonelliğe gerek yok yani

- - - Eklendi - - -

en önemlisi hiç kasması olmasın , şu an lumia kullanıyorum çok stabil telefon kamerası iyi olsun , ya sorun çıkartmasın

Invoke

Invoke

Üye
gündelik öyle pek profesyonelliğe gerek yok yani

- - - Eklendi - - -

en önemlisi hiç kasması olmasın , şu an lumia kullanıyorum çok stabil telefon kamerası iyi olsun , ya sorun çıkartmasın

Üçü de olur hacı, ne sorun çıkartacak?
Ben olsam One'ı seçerdim. Bir kendin incele derim.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
iyi ya ben htc kamerada biraz teredutteydim o da ara incelerim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben HTC One sahibiyim. HTC One megapiksel olarak düşük yazmışsın birincisi bu cihaz megapiksel değil Ultrapixel ve piyasadaki tek Ultrapixel kamera ya sahip telefon şu anda HTC One ile karşılaştıracak bir cihaz varsa oda sadece iphone 5 dir S4 değil.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Ya s4 u pek gözüm tutmadı şahsen bir s4 s3 kadar ses getirmedi

Invoke

Invoke

Üye
Ve one da pixeller daha yoğun olsa da yine de boyuttan kaybediyor birazcık ama yine de iyidir, gidip kendiniz inlceyin.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Bi bakarım bu hafta

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Teknolojiden biraz anlayan bir insan piyasanin suanda en iyi telefonunun HTC One oldugunu bilir.
Ayrica kamerasi çok iyi ultrapixel'i bir arastirin derim bende tereddutte kalmistim ama iPhone5 kullanan arkadasim; Bu telefon sadece sesi için bile alinir dedi.

ahmetsclk

Üye
Şuan piyasadaki en iyi ve güçlü telefon Galaxy S4. HTCnin sadece sesi iyi. SD kart girişide yok. 1 sene sonra HTC bir işe yaramaz. Zaten oyunlar böyle giderse 5-6 GBden aşağı telefon oyunu olmayacak. Buda ilerde (en az 1 yıl sonra) sıkıntı çıkarır. Kamerasıda bir S4 yada Z değil. Sadece arayüzü rahat Onenın başka artısı yok.

Invoke

Invoke

Üye
Şuan piyasadaki en iyi ve güçlü telefon Galaxy S4. HTCnin sadece sesi iyi. SD kart girişide yok. 1 sene sonra HTC bir işe yaramaz. Zaten oyunlar böyle giderse 5-6 GBden aşağı telefon oyunu olmayacak. Buda ilerde (en az 1 yıl sonra) sıkıntı çıkarır. Kamerasıda bir S4 yada Z değil. Sadece arayüzü rahat Onenın başka artısı yok.

Bence, sadece kamerası eksi gibi ki ona da eksi denemez.*

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ben 4 yıllık Android kullanıcısıyım bence genel olarak bakıldığında s4 ü al hem dayanıklı hem performansı iyi hem de özellikleri s3 deseydin gerçekten birçok sorunu vardır ama s4 ikisine göre iyi

ozakin70

ozakin70

Üye
Şimdi şöyle diyim fan olayı ve zevkler yüzünden kafan dahada karışmasın ben tarafsız olarak inceledim ve bloğumda paylaştım istersen buradan bakabilirsin
Diyeceksinizki sende insansın seninde zevkin bi begendigin marka var o zaman tek çare 3 cihazıda elinde incelemen dostum yoksa cidden zor durum ama blogumu incelemende fayda var;D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Kamerasi bir xperia z falan değil mi ? :ehe

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Fanlik yapmayin arkadaslar arastirin ne demek bir z degil kamerasi?

Astrosman

Astrosman

Üye
Bunların içinden ihtiyacına uygun olanı al.

Oyun, uygulama ve destek için iPhone

Yazilimsal yenilikler için S4

Daha hızlı android deneyimi için Htc One

yeğenim vermiş cevabıi. Valla bana hızlı önemli , ekran önemli.. Htc one güzel

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkür ederim, HTC One almaya karar verdim , konu kilitlenebilir!