bende arada kalmistim ama secimim s4 oldu ve kesinlikle pisman deilim.. ozellik bakimindan baana gore s4 diger iki telefondan daha bi kalaba.. uygulama ve oyun ve desen iphone daha kaliteli diyebilirim ki kalite luks bisidir tabi sizin icin bu konuda sikinti yoksa sorun olmaz ama goz carpan guzel uygulamar oyunlar o kadar pahali olmamali bide dogru duzgun ben beles biseye de denk gelemedim.. bluetoothu sık kullanan biriyim iphone bitti benim icin. htc desen dogrusu korktum cunku fazla kullanma kurcalam firsatim olmadi ters tepebileceginden tirstim acikcasi.. s4 un sensorleri ozellikle cok guzel ve baska hissettiriyo tabi ilk baslarda kullanmak alismak biraz garip ama bence harika kizilotesi olayi super olmus.. istedigin klimayi tvyi vs vs kullan.. kamera modlari harika bence.. sonradan oynama yaptigim tek seyi klavyesi oldu malum tuslar biraz ufakti.. ben tercih yapsam ki tercihim s4 ten yana oldu.. kesinlikle iphone onermem pc ile dosya transferi bile bazen sıkıyo.. htc yi bilmem pek.. dedigim gibi S4 al S4 pisman olmazsinn...