Apple iPhone 3GS ve Nokia N8 Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
akakcedenmi baktn ben onu taş parçasıyla karşılaştırdım o konuyada bi goz at görntlü görşme bile yok

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben asker olduğum için çk kullanıyorum 25'inde izinim bitiyo yine kullanmaya devam edecem

----------Eklendi @ 11:15:14 ---------- Yazıldı @ 11:13:11 ----------

türk insani teknolojiyi sindiremedi o yuzden şekil şemal ve şaşa ile kandırılabiliyor teknolojiyi milletce benimsememize yıllar var

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Ben senden daha bilgili oldugumu dusunuyorum 6yildir nokia kullaniyorum :) 1sene de n8 kullandim merak etme sen :)

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım bu telefonun neyini n8 le karşılaştırıyorsun allah aşkına

Türe

Türe

Üye
ben asker olduğum için çk kullanıyorum 25'inde izinim bitiyo yine kullanmaya devam edecem

----------Eklendi @ 11:15:14 ---------- Yazıldı @ 11:13:11 ----------

türk insani teknolojiyi sindiremedi o yuzden şekil şemal ve şaşa ile kandırılabiliyor teknolojiyi milletce benimsememize yıllar var

+1 haklısın :oke:

krstnck

krstnck

Üye
Arkadaşım Tespitlerin Çok Doğru Ve Objektif Teşekkür Ederim Üşenmeden Tek Tek A'dan Z'ye Yazmışsın Emeğine Sağlık..
Bence Diğer Üyelerinde Emeğine Saygı Göstermeleri Lazım Sonuçta Ortada Bir Paylaşım Uğraş Var.

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Güzel karşılaştırma.Teşekkürler :) :)

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Tespitlerin Çok Doğru Ve Objektif Teşekkür Ederim Üşenmeden Tek Tek A'dan Z'ye Yazmışsın Emeğine Sağlık..
Bence Diğer Üyelerinde Emeğine Saygı Göstermeleri Lazım Sonuçta Ortada Bir Paylaşım Uğraş Var.

Sizin gibi uyeler oldugu surece boyle paylasimlar devam edecektir :) bazilari bunlari goremese de boyle olacak :)

tempestshine

tempestshine

Üye
N8'in kaybetmesi biraz kötü ..

lasvetorus

lasvetorus

Üye
n8 bence iphonedan iyidir.ama belleden sonraki hali baz alinmali.bir otg ozelligi mobilde cigir acmisti.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n8 kazandı 3gs ye para verenler altta kalmamak için n8i bastırıyor herkes var diyor olmayan şeyleri daha fazla

cargo3230

cargo3230

Üye
n8 tektir iphone'i döver saçını başını yolar .......

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
3gs'i n8den üstün görmek kadar komik bişey yok. İyi ki bi oyun var şu 3gs saçmalığında o da olmasa napcaklar bilmiyorum.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Buraya yorum yazanlar eline doğru düzgün bir iPhone alıp incelememiş heralde.İnceleseler bile ne anlarlar onlar incelemeyi bilmezlerki.:d:Şahsen N8 herkesde var ben çok inceledim merak etmeyin.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar tamam nokia kullaniyor olabilirsiniz ben burda tarafsizca kendi kullandigim ozellikleri karsilastirdim gereksiz ve zeka seviyenizi belli eden mesajlarinizi kendinize saklayin. Bende n8 kullandim nokianin n serisi telefonlarinin yarisini kullandim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum siz merak etmeyin :)

rapman

rapman

Üye
7-Multimedya ( iPhone :3 N8:2 )
N8 bu konuda çok daha başarılı.1 sene boyunca 1 kere bile kullanmasam da N8 de USB OTG mevcut. HDMI mevcut.iPhone'da bunlar yok.

N8 BU KONUDA ÇOK DAHA BAŞARILI DEMENE RAĞMEN IPHONE'DAN DAHA DÜŞÜK PUAN VERMİŞSİN ??

9-Kamera ( iPhone :4 N8:4 )
N8'in açık ara farklı olduğu yer burası.12mp lik kamerası ve xenon flası ile çok önde. Eğer benim gibi kamerayı çok kullanmazsanız günde 1-2 fotoğraf ya çekerim ya çekmem diyorsanız iPhone işinizi görür.Video olarak N8 720p video kaydediyor. Kalitesi gerçekten çok iyi. iPhone 3gs için ise bir yazılımla kamera 720p video kaydedebiliyor. Bu işlem için telefonun jailbreaklı olması gerekiyor.

N8 BU KONUDA AÇIK ARA ÖNDE DEMENE RAĞMEN İKİSİNE DE AYNI PUANI VERMİŞSİN ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt