apple-HTC-LG-nokia-samsung

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anti-apple

Üye
    Konu Sahibi
apple-HTC-LG-nokia-samsung

Genel Özellikler
Ağırlık 137 Gr 170 Gr 109 Gr 135 Gr 116 Gr
Genişlik 58.6 mm 65 mm 64 mm 61.2 mm 66.1 mm
Yükseklik 115.2 mm 126 mm 122 mm 116.5 mm 125.3 mm
Kalınlık 9.3 mm 12.1 mm 9.2 mm 12.1 mm 8.5 mm
Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900
Titreşim
Handsfree
Bluetooth
Sesle arama
Ses kaydı
Pil Tipi Li-Ion Li-Ion Li-Ion Li-Ion Li-Ion
Bekleme süresi 300 saat 355 saat 300 saat 380 saat 710 saat
Konuşma süresi 14 saat 7.5 saat 3 saat 11 saat 18 saat
Sar 1.170 W/Kg 1.160 W/Kg 0.340 W/Kg
3G
Wireless LAN
HSDPA
Renkler Siyah, Beyaz Siyah Siyah Siyah, Turkuaz, Kırmızı Siyah
Uçuş modu
Bluetooth versiyon 2.1 3.0 2.1 2.1 3.0
Wireless versiyon 802.11 b/g/n 802.11 b/g/n 802.11 b/g 802.11 a/b/g/n 802.11 a/b/g/n
USB Desteği
GPS
NFC
PDA Donanım Özellikleri
İşlemci Apple A4 Qualcomm MSM8660 Dual Core Cortex-A8 TI OMAP 3630 TI OMAP 3630 ARM Cortex A8 ARM Cortex Core Duo A9
İşlemci hızı 1 GHz 1.2 GHz 1 GHz 1 GHz 1.2 GHz
RAM 512 MB 1 GB 512 MB 1 GB 1 GB
ROM 512 MB 1 GB
Ekran Kartı Adreno 220 GPU PowerVR SGX530 GPU PowerVR SGX530 GPU Mali-400MP GPU
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran
Renk Sayısı 16777216 16777216 16777216 16777216 16777216
Ekran Boyutları 3.5 inç 4.3 inç 4.0 inç 3.9 inç 4.27 inç
Ekran Çözünürlüğü 640 x 960 px 540 x 960 px 480 x 800 px 480 x 854 px 480 x 800 px
Dokunmatik ekran
Ekstra ekran özellikleri Harekete duyarlı ekran Çizilmeye ve parmak izine karşı dayanıklı ekran Harekete duyarlı 3D S-LCD ekran Harekete duyarlı ekran NOVA ekran Harekete duyarlı AMOLED Çizilmeye, parmak izine ve parlamaya karşı dayanıklı Corning Gorilla cam ekran Harekete duyarlı Gorilla Glass ekran Super AMOLED Plus ekran Gorilla Glass ekran
Kapasitif Ekran
Multi-Touch
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 16 GB / 32 GB 1 GB 2 GB 16 GB / 64 GB 16 GB / 32 GB
Harici Hafıza Yuvası
Harici Hafıza Kartı Boyutu 8 GB 4 GB 2 GB
Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash) microSD (TransFlash) microSD (TransFlash)
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 32 GB 32 GB 32 GB
Internet Özellikleri
Wap
Wap versiyonu WAP 2.0 WAP 2.0
Gprs
Gprs slot 4+1/3+2 4+1/3+2 4+1/3+2 4+1/3+2 4+1/3+2
Gprs class 10 10 10 32 10
Hcsdcd
XHTML Tarayıcı
HTML tarayıcı
E-posta okuyucu
Edge
Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı Safari web tarayıcısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalk Flickr, MySpace, Windows Messenger Rss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalk Rss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalk, MSN Rss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalk, MSN, Skype Rss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı Opera Mobile tarayıcı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalk, MSN
Anında mesajlaşma
Push Mail
Wi-Fi Hotspot
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Mms
Ekran koruyucu
Java desteği
Mp3 çalar
Radyo çalar
Dahili kamera
Video Çekebilme
Video Oynatabilme
Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, Audible (1,2,3), Apple Lossless, AIFF, WAV, m4v, MP4, mov, AMR, 3GP MP3, AAC, AAC+, MPEG4, WMA, WMV, AMR, 3GP MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, DivX, MPEG4, AMR, 3GP MP3, AAC, AAC+, WAV, WMA, WMV, FLAC, MP4, AMR, 3GP MP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, FLAC, AMR, 3GP
2. Dahili Kamera
Görüntülü telefon görüşmesi
Eksta multimedya özellikleri Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) 3D ses desteği Harekete duyarlı resim ve video izleme, oyun oynama, internette gezinme Ekran büyüteci Video zil sesleri Tam dolu batarya ile 10 saat Wi-Fi ile veya 6 saat 3G üzerinden internet veya 40 saat müzik dinleyebilme veya 10 saat video izleyebilme Three Axis-Gyro: 3 eksenli hareket algılayıcı Ters çevirince sessize alma özelliği Harekete duyarlı resim ve video izleme, oyun oynama 3 eksenli hareket algılayıcı SRS ses teknolojisi Ortam gürültüsünü azaltan 2. mikrofon Dokunmatik menü kontrol tuşları 3D çekilen fotoğrafları ve videoları gözlüksüz izleyebilme Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Video zil sesleri Harekete duyarlı resim ve video izleyebilme, internette gezinme Ters çevirince sessize alma özelliği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Dolby Mobile ve Dolby Digital desteği Tam dolu batarya ile 50 saat müzik dinleyebilme veya 4.5 saat video izleme Radyoda RDS desteği Video zil sesleri 3D ses desteği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Dokunmatik menü kontrol tuşları Ters çevirince sessize alma özelliği 3 eksenli hareket algılayıcı Gürültü engelleyici ikinci mikrofon
TV Çıkışı
MobilTV
DLNA
Kamera Özellikleri
Çözünürlük 5 MP 5 MP 5 MP 8 MP 8 MP
Dijital Zoom 5X 2X 4X 4X 10X
Flaş
2. Kamera özellikler 0.3 MP 1.3 MP 2 MP 0.3 MP 2 MP
Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Sıralı çekim Görüntü efektleri, Makro modu Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Temas odaklı: Odaklama alanını ayarlamak için ekrana dokunun Panoramik çekim Otomatik netleme, Self timer, Sıralı çekim Çift LED Flaş, Panoramik çekim Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi 3 boyutlu fotoğraf ve video kaydı (2 MP çözünürlüğünde) Tek kamera ile HD (1080p), çift kamera ile HD (720p) kalitesinde video kaydı Otomatik netleme, Self timer Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Otomatik netleme, Self timer, Çift LED Flaş Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Dokunarak odaklama ve pozlama Düşük ışık koşullarında daha iyi ve daha hızlı fotoğraflar için geniş lens açıklığı F2.2 Hareket bulanıklığı azaltma Otomatik netleme, Self timer Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Gülücük yakalama modu Panoramik çekim, Kırmızı göz düzeltme Temas odaklı: Odaklama alanını ayarlamak için ekrana dokunun
Video kayıt formatı 3GP, MP4 3GP, MP4 3GP, MP4 3GP, MP4 3GP, MP4
HD Video Kayıt Var (720p) Var (1080p) Var (720p) Var (720p) Var (1080p)
3D video kayıt
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri
Hesap makinesi
Takvim
Senkronizasyon
Oyunlar Need for Speed Shift, Galaxy on Fire 2, Real Golf, Angry Birds Magic
İşletim sistemi Apple Android Google Android MeeGo Google Android
İşletim Sistemi versiyon iOS 4 2.3 (Gingerbread) 2.2 (Froyo) 1.2 (Harmattan) 2.3 (Gingerbread)
Tema desteği
Java Oyunlar
Ekstra Uygulamalar Ofis uygulamaları PDF okuyucu MobileMe ve Microsoft Exchange desteği Google Maps, Dijital pusula Dünya Saatleri, Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Resim ve Video düzenleme programı Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar Ses netleştirici PDF okuyucu Ofis uygulamaları Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Google Maps, Dijital pusula Google Search, Picasa Resim ve Video düzenleme programı Dosya yöneticisi Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı PDF okuyucu Google Maps, Dijital pusula Ofis uygulamaları PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Şarj cihazını prizden çekin uyarısı Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Ovi Maps, Ovi Drive, Dijital pusula Accuweather, AP News, Swype, Track and Protect Ofis uygulamaları PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Google Maps, Dijital pusula Google Search, Picasa
Aksesuarlar
Şarj Aleti
Data Kablosu
Mikrofonlu Kulaklık
Stereo Kulaklık
Ekstra aksesuarlar SIM çıkarma aparatı
hadi bakalim siz olsaydiniz hangisini ve neden alirdiniz??

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Nokia N9 alırdım. 1GB ram ve meego :aha: iyi uçuslar :D

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia

futbol123

futbol123

Üye
hepside güçlü makineler

Ocean258

Ocean258

Üye
Eline saglık dostum guzel olmus :) Optımus black kullanıyorum ben gayette memnunum.. DIger telefonlarda onun kadar ıyı bı tek nokia ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım

WarMaster666

WarMaster666

Üye
ben senin yerinde olsam evo 3d alırdım

Necmati

Necmati

Üye
HTC Evo ve Nokıa N9 arasında kararsız kaldım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
ooooooff hepsı hayal yav :D hepsı mukemmel cihaz ama ben direk harmattan alırdım. n9 :oke: meego :oke:

----------Eklendi @ 14:33:31 ---------- Yazıldı @ 14:32:21 ----------

htc evo veya gs2 en ıyısı gerı kalanlar 2.planda benden soylemesi
neden çunkı onları androidi var dimi hıe

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Güzel bir inceleme olmuş ben nokıa n9 alırdım

Masha

Masha

Üye
Ağırlık konusunda en hafifi, kalınlık olarak en inceleri arasında Android 2.2 Froyo ücresiz oyunlar ve uygulamalar (bu benim smarphone'um LG Optimus Black) , Nokia almam Symbian olduğu için , Samsung Galaxy SII olabilir ve Optimus 3D olsaydı onu seçerdim çünkü en iyi smarpthone o şu anlık kalite ve tasarım açısından hepsinden iyi..

Necmati

Necmati

Üye
Ağırlık konusunda en hafifi, kalınlık olarak en inceleri arasında Android 2.2 Froyo ücresiz oyunlar ve uygulamalar (bu benim smarphone'um LG Optimus Black) , Nokia almam Symbian olduğu için , Samsung Galaxy SII olabilir ve Optimus 3D olsaydı onu seçerdim çünkü en iyi smarpthone o şu anlık kalite ve tasarım açısından hepsinden iyi..
O gördüğün Nokıa Symbian Değilki Yeni Nesil İşlemci MeeGo İntel altyapısı ile geliştirildi şuan dünya'nın en iyi sistemleri arasında başı alıyor :)

----------Eklendi @ 15:39:12 ---------- Yazıldı @ 15:37:03 ----------

htc evo veya gs2 en ıyısı gerı kalanlar 2.planda benden soylemesi
S2 Kullandım beklentilerimin çok altında bir alet hiç memnun kalmadım.
MeeGo işletim sistemi'ni görmediysen bir gözat bence :)

mstf_l

mstf_l

Üye
htc evo 3d yada n9

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Mevcut bir plan varsa N9 ilk plandadır bu kesin kendinizi kandırmayın.

Eline saglık dostum guzel olmus :) Optımus black kullanıyorum ben gayette memnunum.. DIger telefonlarda onun kadar ıyı bı tek nokia ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım

Hocam tanıdık bi doktor var istersen :hmmm
Ekran parlaklıgı kalitesi sarj süresi demekten baska bisey bildigin yok Nokia diye telefonu kötülemek ne oluyor.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
eğer almayı düşünüyorsan evo al ve biraz bekle çünkü şuan 1900tl civarı bir kaç ayda 1600 e düşer.htc ilk başta fiyatı arttırır sonra düşürür

baranselona

baranselona

Üye
bu haber ne kadar doğrudur peki :hmmm

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
İntel'in mevcut projelerinde meego'nu payı büyük o yüzden imkansız gibi birsey destegin kesilmesi.Bende telasa kapılmıstım ama sonra pek inandırıcı gelmedi o haber.

----------Eklendi @ 17:02:59 ---------- Yazıldı @ 17:02:36 ----------

Ayrıca bugün çıkan bi habere göre samsung'da meego'ya yönelmis

Necmati

Necmati

Üye
İntel'in mevcut projelerinde meego'nu payı büyük o yüzden imkansız gibi birsey destegin kesilmesi.Bende telasa kapılmıstım ama sonra pek inandırıcı gelmedi o haber.

----------Eklendi @ 17:02:59 ---------- Yazıldı @ 17:02:36 ----------

Ayrıca bugün çıkan bi habere göre samsung'da meego'ya yönelmis
Bada ile Meego Birleşme aşamasındaymış

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Samsung savrulan yaprak gibi rüzgar nereye onlar oraya.İntel ile el sıkısma olayını bilemem ama meego bitmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt