Apple Bilgisayar Alınır Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Apple Bilgisayar Alınır Mı?
merhaba arkadaşlar,
apple bilgisayar almayı düşünüyorum ikinci el apple ımac 1.8 GHZ POWERPC G5 İŞLEMCİ,
almaya değer mi ve 1,100 ytl verilir mi bu bilgisayar?
yardımcı olursanız çok sevinirim....

RockFord Fosgate

Üye
kullanımına baglı!!? eger ısı ıcın kullancaksan tasarım vs.. ıyı!! ama normal kullanım ıcın alınmaz! Windows olmadıgı ıcın herkes kullanamıyor macintosh u!

maavii

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim için eve alacağım ama tasarım olarak çok hoşuma gidiyor ve hiç yer kaplamıyor,
bu fiyat eder mi peki?

RockFord Fosgate

Üye
fyt normal makıntoş kullanırım dıyorsan al!

face1tr

Üye
sıfırı kaç para ki bu aletin.. ??! ev için apple alınmaz demiyorum ama aynı fiyata çok daha iyi bir windowslu makina bulunabilir. sen normal pc al, mac os yine kurarsın. istersen daha başka sistemlerde kurarsın.

wingman

wingman

Üye
O parayla güzel bi LCD monitör al, bide eski PC'indeki gerekli parçaları yeni bi XPC kasaya kur canavar gibi bilgisayarın olur. Hem yer de kaplamaz. Toptancısından alırsan elinde para bile kalır.

CooL'n'Quiet

Üye
alma hoca 1.100 ytlye ii bi windowslu pc alabilirsin..

ciksmodel

Üye
arkadaşlar elimde 4 adet pc kaldı daha iki ay kullanılmış çok temiz. faturalı.. kafemi kapattığım için satıyorum 900 e toptan kendim almıştım 700 tlden veriyorum ... [email protected] ekleyip ulaşabilirsiniz...
CPU AMD ATHLON II X 2 245 2.9

MB ASUS M2N68-AM SEE2 NF 7025 DD

RAM KINGSTON 2GB 667 MHZ DDR2

VGA PALIT 9600 GT 512 MB DDR3 25

HD SEAGATE 500GB 7200 RPM 16 MB

KASA Coleer MASTER ELİTE RC -333-KKP

MON LG W1943SB-PF 5MS WİDE SİY

klavye A4 TECH KBS -21 SİYAH-GÜMÜŞ

VEPCAM A4 TECH PK -635 KMİKROFON

VGA PALIT 9800 GT GREEN 512 MB

KULAKLIK SNOPY SN-530 MİKROFON

OPTİK LG GH -22NS50 22X SİYAH D

HD SEAGATE 500 GB 7200 RPM 16 MB

Necmati

Necmati

Üye
bence değmez piyasada bu fiyata daha kaiteli bil varr...

Tuba

Tuba

Üye
bence de değmez Apple güzel bilgisayar ama dışardan program yükleyemiyormuşsun duyduğuma göre sadece kendi programlarını kullanabiliyormuşsun...bunuda virüslerden korumak amaçlı yapıyorlarmış...ama apple kalitesine hiç bir şey denmez...tamamen senin tercihin bi araştır istersen Toshiba intel core i5 satellite windows7 fiyat 2000 civarı hoparlör çok güzel ve kullanışlı bir laptop windows7 nin getirdiği bir sürü yenilik var...yeni kullanıyorum ama eksi bir tarafını görmedim...

gececx

gececx

Üye
Bence Apple bilgisayarlar cok iyi donanım olarak sekil vs oralara girmiyorum konusalacak bişi yok cünkü stilinde cok hos düsünüyosan al mac sisteminide sorun etme istersen alırken istersen kendin alıp yukleyebilirsin..

bfmania

bfmania

Üye
sırf Apple yazdigi icin fiyatlar cok yuksek bence cok gereksiz ve almaya degmez

fvb

Üye
bence al kardeşim windows 7 apple da kuruluyor sorun olursa cevaplarım...

_enqin_

_enqin_

Üye
bence de apple alma

kosezade

kosezade

Üye
abicim işletim sitemlerine takılmayın ev için ideal mac windows işletim sistemi kuruluyor saten ne güzel mas sütülerde kasada yok laptoplar şahane ne güzel

Takipçi Satın Al

Üst Alt