Apple avukatından beklenmedik hamle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben alıntı yapıldığını söylediğin için değil, chipten olduğunu vurgular gibi söylediğin için koydum o smileyi.

ben zaten chipten alıntı olduğunu vurguladım neyse hatlar iyice karıştı kapatalım bu konuyu

- - - Eklendi - - -

+1 bende üzülmüştüm dev gbi firma gözümüzün önünde eriyor.

ben zaten chipten alıntı olduğunu vurguladım neyse hatlar iyice karıştı kapatalım bu konuyu

- - - Eklendi - - -

+1 bende üzülmüştüm dev gbi firma gözümüzün önünde eriyor.

Eriyor mu Gayet sağlam duruyor işte bir şey olduğu yok.Ama Gates amca yönetimi bıraktığından beri eskisi gibi değil

Tepkiler: abandonware

Eriyor mu Gayet sağlam duruyor işte bir şey olduğu yok.Ama Gates amca yönetimi bıraktığından beri eskisi gibi değil

eriyor tabii herkez mobile geçiyor; masaüsütler unutuluyor; cep telefonu satışlarından apple en değerli şirket oluyor; ms için herşey eski günlerdeki gibi değil; 1999 dan beri hep düşüş hep düşüş gates ise tönetimi zaten 98 de bırakmıştı

Dediğim gibi gates gittikten beri iyi durumda değiller Mobil'ede giriş yaptı zaten ve gayet iyi giriş yaptı Ayrıca masaüstünün yok olmasına daha çok çok uzun zaman var.Tabi artık eskisi gidi durmadan PC değiştirilmiyor telefon sık değiştirilip PC 3-4 yıl kullanılıyor.Tabi bu PC sektörünü kötü etkiliyor.

Tepkiler: abandonware

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...