Olabilir ne demek.
Adam cebinden çıkarmış, Eğer sadece mahkemeye göstermek için getirseydi çantasından çıkarırdı.
Ayrıca söz jüriye geçecekken göstermiş, demekki son anda aklına gelmiş cebindeki lumia![]()

dedektif ruhu var sende![]()

Allah'a şükür sounda chipten alıntı yaptığınızı yazmışsınız.

Allah'a şükür sounda chipten alıntı yaptığınızı yazmışsınız.

Bu konuda Apple sonuna kadar haklı ama.Klasik Samsung tasarımı ve Iphone tasarımı bildiğiniz aynı ;
Ali abi ve bir çok kişi her haberinde kaynak belirtir zaten
Sevdim şu Apple avukatınıBu konuda Apple sonuna kadar haklı ama.Klasik Samsung tasarımı ve Iphone tasarımı bildiğiniz aynı ;
hiç belli etmiyor ama 
Sevdim şu Apple avukatınıBu konuda Apple sonuna kadar haklı ama.Klasik Samsung tasarımı ve Iphone tasarımı bildiğiniz aynı ;
ayrıca gerçekten oldukça benze r bir tasarımı var; şu an için tasarımı en güzel telefonlar benim için: lumia 900, one x, s3'dür 
? gerçektende alıntı yapıpta kendi yazısıymış gibi gösteren çok kişi var.sen öle sanayrıca gerçekten oldukça benze r bir tasarımı var; şu an için tasarımı en güzel telefonlar benim için: lumia 900, one x, s3'dür
- - - Eklendi - - -
nee? gerçektende alıntı yapıpta kendi yazısıymış gibi gösteren çok kişi var.

çok benziyor

Tamam belirtmeyen kişiler çok ama durmadan haber yazan 3-4 kişi var forumda bunlarda her zaman kaynak belirtirler zaten
Tekrar bakıyorumda cidden kalitesiz çin malı telefonlar gibi olmuş Samsung'unki![]()

sadece görüntüsü değil eline aldığın zamanda hissediyorsun s2 bile bana çin malı gibi geliyor. Ama s3 ayrı![]()

sen öle sanayrıca gerçekten oldukça benze r bir tasarımı var; şu an için tasarımı en güzel telefonlar benim için: lumia 900, one x, s3'dür
- - - Eklendi - - -
nee? gerçektende alıntı yapıpta kendi yazısıymış gibi gösteren çok kişi var.
sadece görüntüsü değil eline aldığın zamanda hissediyorsun s2 bile bana çin malı gibi geliyor. Ama s3 ayrı![]()

S3 den cok da farkli degil malzeme olarak ve verdigi his olarak da![]()
İnşallah bundan sonra en azından tepe modellerinde bu Iphone çakması tasarımı sürdürmez.Çünkü bu tarz ürünler yaparak zirveye ulaşamasın![]()
Ulaştı bile canım...

Ulaştı bile canım...
onemli olan zirveye ulaşmak degil zirvede kalabilmektir![]()