APPLANET 2.8.0.5 ile Paralı Uygulamalar ve Oyunlar BEDAVA

Sponsorlu Bağlantılar

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
son sürüme güncellenmiştir.ilk mesaja eklenmiştir.

recko_

Üye
s.a hocam bende galaxy tablet var applanet yükledim parlı uygulamaları yükle dedigimde ön yükleme yapıyor daha sonra tamamını yüklemiyor ülke hatası veriyor turkcell den dolayı yapıyor heralde bunun için ne yapmamız gerekir bilgisi olan varmı

ayhanst

Üye
t10 için mükemmel calışıyor.

waswar

waswar

Üye
beyler DHD me 2.8.0.5 i yükledim herşey normal gibi ama programa girdimde yükleniyor diyip kalıyor hiçbir uygulama falna gelmiyor problem nedir bi yardımcı olun. bi önceki versiyonda da aynı problemi yaşıordum

mathman20

Üye
Aynı olay bende de oluyor birkaç gündür.Normal market çalışıyor ama applanet çalışmıyor nedense.

xinsurer

xinsurer

Üye
Arkadaşlar applanet bazen bağlantıda sorun yaşar, zaman zaman olur bu.

WoXeD

Üye
hala düzelmedi galiba... 3-4 gündür bütün cihazlarımdan erişim yapamıyorum hiçbirisi girmiyor :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

mc_shekil

mc_shekil

Üye
arkadaşlar sorun bizde değil..applanet son bi haftadır offline durumda:vur..kendi sitesinden takip edebilirsiniz ==> açılmasını herkes dört gözle bekliyor

applanetin alternatifi olarak blapkmarket var fakat ilk olarak donate(bağış) yapmamızı istiyor gönlünüzden ne koparsa :ehe gerçi apk sini yükledikten sonra uygulamalara erişebilmenin yolları var fakat ben yapamadım..bunu kullanan varsa anlatabilirmi?

Εthnic

Εthnic

Üye
evet bugunlerde applanet calismiyor.. perisan olduk.. bende simdiden alternatif market uygulamalarini arastirmaya basladim..

guest49

Üye
arkadaşlar ben galaxy s sipariş verdimde yurtdışından gelecek bana
ben şeyi merak ettim acaba android markete yada applanete girdiğimde kontör gidermi ??
şimdiden teşşkkrler.

izleninal

izleninal

Üye
Gitmez, merak etme.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
arkadaşlar ben galaxy s sipariş verdimde yurtdışından gelecek bana
ben şeyi merak ettim acaba android markete yada applanete girdiğimde kontör gidermi ??
şimdiden teşşkkrler.
yok kardeş gitmez gönül rahatlığıyla sömürebilirsin hepsini :ehe tabi wifiden bağlanki kontür gitmeye :ehe:ehe

Bayburtiletisim

Üye
Market kapalımı arkadaşlar bir ağ hatası oluştu hatası alıyorum.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Market kapalımı arkadaşlar bir ağ hatası oluştu hatası alıyorum.
EVET MARKET ŞUAN KAPALI NE ZAMAN AÇILACAĞIDA MUAMMA..AMA BEN AÇILACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUM ÇÜNKÜ GOOGLE BU TÜR SİTELERE SAVAŞ AÇMIŞ DURUMDA :bann:

xinsurer

xinsurer

Üye
applanet çöktü galiba, benim de düzeleceğine dair ümidim pek yok.. blackmart alpha da gitti.. en iyisi buradan yapacağımız paylaşımları arttırmak, markete falan ihtiyaç kalmaz, bir de android için özel bir yer istiyoruz, düzenli bir bölüm, tıpkı symbian gibi..

zızzz

zızzz

Üye
arkadaşım blackmart ı kullanabilirsiniz. ben bayağıdır kullanıyorum bazen hata veriyor ama çalışıyor bazen de güncelleme istiyor ben de hayır deyip kullanıyorum.bu aralar Go Market e takılıyorum. ama Çince bilmek gerekiyor ama bence en iyisi o ama Çince biliyorsanız tabi :-)

mc_shekil

mc_shekil

Üye
bende çalışmadı o kapanmaya zorla diyor

mp3hunter

Üye
uzun süredir offline market ne zaman açılır bilen varmı

mc_shekil

mc_shekil

Üye
blapkmarket kullanın :oke:

Üst Alt