Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
APPLANET 2.8.0.5 ile Paralı Uygulamalar ve Oyunlar BEDAVA
Sponsorlu Bağlantılar
KayraBey
Üye
ücretsizdir.zaten ücretli olsa önce ödeme yapar sonra indirebilirdin.
usmant32
Üye
bende vodafone 945 var bu programı yükledikten sonra garantiden çıkarmı ?
bende de T10 var programı yüklemeden önce sorayım dedim garantide bir problem olurmu çünkü daha yeni aldım 1 hafta oldu eger problem olursa yüklemeyecem.
SONSEE
Üye
Trsekkurler
KayraBey
Üye
Hayır garanti dışı kalmaz.Alt tarafı bir program.Telefonun sistemi ile uynamıyorsunuz arkadaşlar.Sadece Applanet adında küçük bir program yüklüyorsunuz o kadar.Sonuçta bu telefona birçok program yüklenebiliyor.Buda içlerinden bir tanesi.
kizilat
Üye
beyler bende t10 var bazı programları yüklerken ayrıştırma hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebilirm?
CaN.60
Üye
usta şimdi bunu ben barcode scanner ile indirdim sitesinden asphalt 4-5 falan herşey var fakat üstlerinde fiyat yazıyor ve tre çekilmiş ücretsiz mi demek sorun eşgal etmez değil mi yanıtlarsanız çok sevineceğim.
AxiRyzz
Üye
Sorunsuz Kullanabilirsiniz Fakat Bunu Kuran Arkadaşlar Applanet Server Status Programını da indirsinler her daim açık olmuyo server
buradaki barkodu barcod scanner yada benzeri programla okut hemen indirirsin yada yanındaki pc download a tıkla pcye indirip app yi telefonuna hafıza kartına at kur