Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
APPLANET 2.8.0.5 ile Paralı Uygulamalar ve Oyunlar BEDAVA
Applanet sitesinde anladigim kadariyla..
bu isi paraya dokmeye karar vermisler..
ayda 1 dolar dan bahsediliyor.
ve applanet 3.0 premium ile bu ise hazirlik yaptiklarini yaziyorlar.
kisaca bedavacilik buraya kadar diye dusunuyorum.
sayet fazla talep gormesse dusundukleri belki eski tas eski hamam olarak devam ederler.
adnan2542
Üye
bende girdim ama sitenin statusu OFLINE yaziyordu.kapali yani.saglik olsun.indirmede gec kaldik.sona kalan dona kalirmis.emegi gecen butun arkadaslarin elerine kollarina saglik
bende girdim ama sitenin statusu OFLINE yaziyordu.kapali yani.saglik olsun.indirmede gec kaldik.sona kalan dona kalirmis.emegi gecen butun arkadaslarin elerine kollarina saglik
applaneti kaçırdın ama blapkmarket var dostum onu kullan..ücretli uygulamaların hepsini ücretsiz bi şekilde indirebilirsin.ve bütün programlar güncel.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan üye olup giriş yap..girişten sonra download bölümünden OLD yazanı indir kur
HellRanker
Üye
ÇOK GÜZEL KONU OLMUŞ AMA BENDE SAMSUNG GALAXY ACE VAR. BU PROGRAMI YÜKLEDİM. ŞÖYLE BİR HATA ALIYORUM. BİR AĞ HATASI OLUŞTU. YENİDEN DENEYİN VEYA İPTAL EDİN ÖNCEKİ EKRANA DÖNÜN YAZIYOR. İNTERNET AYARLARIDA YAPILI NEDEN BU HATAYI VERİYOR BİLEN VARMI??
Kerim5100
Üye
applanet tarihe karisti herhalde bir bir bucuk aydir girmiyor
gitaristcocuk
Üye
ya bende galaxy gio var yükledim ama boş görünüyor
battlefield2
Üye
android 2.2 de çalışıyormu ?
birde bu indirdiklerimizi data /app in içinemi atcaz?
ben badaroid kullanıcısı olduğumdan şimdilik android hakkında fazla bir bilgim yok ...
yazılan mesajları okumadın sanırım applanet çalışmıyor...blapkmarket ten bahsediyorsan bazen uygulamaları güncellemesi uzun zaman alıyor kimi arkadaşların yarım saat sürmüş bide telefondan bağlanma wifi kullan..
cetin61
Üye
emeğine sağlık kardeş
wizardmoon
Üye
slmarkadaslar ben bu programdan oyun yüklemenin riskini örenmek istiyorum varsa kusuruma bakmayin sadece tedirginlikdiyelim gercekten ücretsiz oldugunu nereden anlayabiliriz.