APPLANET 2.8.0.5 ile Paralı Uygulamalar ve Oyunlar BEDAVA

Sponsorlu Bağlantılar

YARATIK

YARATIK

Üye
Arkadaşlar Sörvırmı çöktü Ben Artık Giremiyorum Her türli Versiyonunu indirip kurdum telefonuma Applanet Logosu görünüyor ama liste Boş...!!!

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Arkadaşlar Sörvırmı çöktü Ben Artık Giremiyorum Her türli Versiyonunu indirip kurdum telefonuma Applanet Logosu görünüyor ama liste Boş...!!!
evet kardeş applanet sanırım tarih oldu artık

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
Applanet sitesinde anladigim kadariyla..
bu isi paraya dokmeye karar vermisler..
ayda 1 dolar dan bahsediliyor.
ve applanet 3.0 premium ile bu ise hazirlik yaptiklarini yaziyorlar.
kisaca bedavacilik buraya kadar diye dusunuyorum.
sayet fazla talep gormesse dusundukleri belki eski tas eski hamam olarak devam ederler.

adnan2542

adnan2542

Üye
bende girdim ama sitenin statusu OFLINE yaziyordu.kapali yani.saglik olsun.indirmede gec kaldik.sona kalan dona kalirmis.emegi gecen butun arkadaslarin elerine kollarina saglik

mc_shekil

mc_shekil

Üye
bende girdim ama sitenin statusu OFLINE yaziyordu.kapali yani.saglik olsun.indirmede gec kaldik.sona kalan dona kalirmis.emegi gecen butun arkadaslarin elerine kollarina saglik
applaneti kaçırdın :) ama blapkmarket var dostum onu kullan..ücretli uygulamaların hepsini ücretsiz bi şekilde indirebilirsin.ve bütün programlar güncel. burdan üye olup giriş yap..girişten sonra download bölümünden OLD yazanı indir kur :oke:

• Beğen
Tepkiler: YARATIK

HellRanker

Üye
ÇOK GÜZEL KONU OLMUŞ AMA BENDE SAMSUNG GALAXY ACE VAR. BU PROGRAMI YÜKLEDİM. ŞÖYLE BİR HATA ALIYORUM. BİR AĞ HATASI OLUŞTU. YENİDEN DENEYİN VEYA İPTAL EDİN ÖNCEKİ EKRANA DÖNÜN YAZIYOR. İNTERNET AYARLARIDA YAPILI NEDEN BU HATAYI VERİYOR BİLEN VARMI?? :allalla:

Kerim5100

Kerim5100

Üye
applanet tarihe karisti herhalde bir bir bucuk aydir girmiyor

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
ya bende galaxy gio var yükledim ama boş görünüyor

battlefield2

battlefield2

Üye
android 2.2 de çalışıyormu ?
birde bu indirdiklerimizi data /app in içinemi atcaz?

ben badaroid kullanıcısı olduğumdan şimdilik android hakkında fazla bir bilgim yok ...

YARATIK

YARATIK

Üye
applaneti kaçırdın :) ama blapkmarket var dostum onu kullan..ücretli uygulamaların hepsini ücretsiz bi şekilde indirebilirsin.ve bütün programlar güncel. burdan üye olup giriş yap..girişten sonra download bölümünden OLD yazanı indir kur :oke:

Dediğini aynen yapın bende çalıştı ;) Galaxy Ace

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
Mesbul

Mesbul

Üye
ya kuruyorum uygulamayi acinca bos bi syfa cikiyor.. hic bir uygulama yok.. bekliyorum on dk ama nafile.. tlfonum galaxy s2.. sorun nedir?..

WoraZ

WoraZ

Üye
applanet serverları yine iptal. kısa süre içerisinde açılmasını da beklemeyin.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ya kuruyorum uygulamayi acinca bos bi syfa cikiyor.. hic bir uygulama yok.. bekliyorum on dk ama nafile.. tlfonum galaxy s2.. sorun nedir?..
yazılan mesajları okumadın sanırım applanet çalışmıyor...blapkmarket ten bahsediyorsan bazen uygulamaları güncellemesi uzun zaman alıyor kimi arkadaşların yarım saat sürmüş :d: bide telefondan bağlanma wifi kullan..

cetin61

cetin61

Üye
emeğine sağlık kardeş

wizardmoon

Üye
slmarkadaslar ben bu programdan oyun yüklemenin riskini örenmek istiyorum varsa kusuruma bakmayin sadece tedirginlikdiyelim gercekten ücretsiz oldugunu nereden anlayabiliriz.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Bağlantı sorunu veriyodu inş bu vermez

melo_sedo

melo_sedo

Üye
sağol kardeş

Necmati

Necmati

Üye
denicem hocam sağol :)