konuyu görünce dayanamadım satın aldım hemen , ilk defa marketten bişey satın aldım, beklediğim kadar iyi çıkmadı uygulama, biraz basit geldi sanki, daha profesyonel bir animasyon olabilirdi, inşallah güncellemelerle daha iyi duruma gelir, bir sorum daha olacaktı, şimdi diyelim ki bu uygulamayı kaldırdım sonradan para ödemeden yine indirebilirmiyim benim kaydım olacakmı nokiada...
tabi indirebilirsin kardeşm. Ben de dün tema aldm kaldırdıktan sonra tekrar indirebiliyorum ücretsiz olarak. Bir defa o uygulamayı satın almış olman gerekiyor.
bence iyi değil...çok basit bişey yaa...ben aldım siz almayın..ama merak işte ille görmek istiyor insan değil mi..belki başka arkadaşlar sevebilir ama yokarıda linkini verdiğim uygulama bence 10 basar buna..
arkadaşlar heves edip satın almayın çok basit bi uygulama ve kullanışsız power tuşuna bastığın zaman orijinal kilit ekranı gözüküyo, illaki menü tuşuna basman lazım, ve N9 daki gibi ekrana çift tıklama yapınca kilit ekranı gözükecek sanıyodum o da yok, yani anlayacağınız gereksiz bi uygulama, daha bugün parayla almama rağmen kaldırabilirim uygulamayı...
ya klasik uygulama bellenin unlock ından sıkılıp özenenler için güzel bir unlocker. Para verip almaya değmeyebilir ama kötü de bir uygulama değil işe yarar.