[APP][ROOT] Tüm Android Oyunlarda Hile Yapabileceğiniz Bir Uygulama GameKiller

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu Yararlı Buldunuz Mu?

• Evet

Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
[APP][ROOT] Tüm Android Oyunlarda Hile Yapabileceğiniz Bir Uygulama GameKiller
Konu açık ve net, tüm android oyunlarda size %80 hile yapma şansını veren bir uygulama. Genellikle online oyunlarda çalışmıyor ama mantığınızı kullanarak paranızı artırabilir veya pahalı ürünlerin fiyatlarını düşürebilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmek için root yetkinizin olması gerekmektedir ve size vereceğim sürümler en iyi çalışan sürümlerdir.
Sorunlarınızı yanıt yazarak iletebilirsiniz.

Kullanım Videosu:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

olcay 38

olcay 38

Üye
keske aciklamada ekleseydin :(

olcay 38

olcay 38

Üye
Hic CheatEngine kullanmadim ama anlatimi buldum saol

olcay 38

olcay 38

Üye
telefondayim flash yok izleyemiyorum

denhal2007

Üye
Arkadaş normal bir yükleme yapamayacakmisin? Bin tane siteye yönlendiriyor. Mümkünse Basitleştirirmisin?

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş normal bir yükleme yapamayacakmisin? Bin tane siteye yönlendiriyor. Mümkünse Basitleştirirmisin?
tarayıcın pop-up lara izin veriyorsa yöndelendirir tabi, yoksa bu link seni sadece 2 siteye yünlendiriyor onlar da çok büyük boyutlu siteler değiller. sorun senin tarayıcında

emre3017

emre3017

Üye
Problem en başta açılan para kazandıran link kısaltıcıdan kaynaklanıyor sanırım. Arkadaş direkt link istiyor.

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Problem en başta açılan para kazandıran link kısaltıcıdan kaynaklanıyor sanırım. Arkadaş direkt link istiyor.
virüs yok bişey yok iki reklam geçmeniz size en fazla 30 saniye kaybettirecek ben sağlam link bulmuşum bi zahmet siz de reklamları geçin çok mu?

emre3017

emre3017

Üye
yahu o kısmı geçememiş zaten ne bu şiddet bu celal ? belliki kullandığı tarayıcı reklamlarda sıkıntı çıkarttı ve direkt linke ulaşamadı adam. direkt link çoktan gönderildi.

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim ne şiddeti celali, linkler veya sürümde sorun olursa eyvallah ama sorun yok sadece onu anlataya çalıştım :)
yahu o kısmı geçememiş zaten ne bu şiddet bu celal ? belliki kullandığı tarayıcı reklamlarda sıkıntı çıkarttı ve direkt linke ulaşamadı adam. direkt link çoktan gönderildi.

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
//Güncel

sebo7

sebo7

Üye
açıklama isteyen arkadaşlar youtube da var anlatımı ancak her oyun için farklı o nedenle oyun adıyla aratın daha kolay çözersiniz. online oyunlarda da geçse süper olur :)

• Beğen
Tepkiler: Alcyone
kraldost

kraldost

Üye
bu kadar uğraşa ne gerek var diyerek tuzum olsun

Ekli dosyalar

jotem173

jotem173

Üye
Pro mu teşekkürler

Üst Alt