[app][mod] C-whatsapp™+ V4.22d (02.10.2013)tavsiye Edilir...

Sponsorlu Bağlantılar

avantis

avantis

Üye
C-whatsApp cracklı sürüm demektir ama hide online status çalışmıyor

cemal1905

cemal1905

Üye
s3 miniyi kasiyor nedense menulere geri donerken filan gec geliyor menu genede siz deneyn tabi guzel program

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
s4 kullanıyorum bende problem yok orda iki seçenek var ikisinin arasında fazla bir fark yok sadece bazı hatalar fixlenmiş

avantis

avantis

Üye
s4 kullanıyorum bende problem yok orda iki seçenek var ikisinin arasında fazla bir fark yok sadece bazı hatalar fixlenmiş
ikinci seçenekteki c-whatsapp çalışıyor ama hide online status çalışmıyor .Markete yönlendiriyor.Sizde o özellik çalışıyor mu?

ONUR_345241

Üye
Bunun bir önceki v4 sürümü yüklü bende. Şimdikinde değişik olan bir şey varmı ?
Birde arada wifi whatsapp hatası alıyorum ama beni etkilemiyor yinede çalışıyor zaten

aga_0074

aga_0074

Üye
:tşk::tşk:

boracante

boracante

Üye
rootsuz sony xperia p kullanıyorum. whatsapp plus ı yükleyip 1 ay kadar kullandım. daha sonra tlfona format attım. sms doğrulaması yapamıyor. söylenenlerin hepsini yapmama rağmen olmadı. bi yardımcı olursanız çok sevinirim. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
rootsuz sony xperia p kullanıyorum. whatsapp plus ı yükleyip 1 ay kadar kullandım. daha sonra tlfona format attım. sms doğrulaması yapamıyor. söylenenlerin hepsini yapmama rağmen olmadı. bi yardımcı olursanız çok sevinirim. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
play storeden orjinali yükle bir iki mesaj gönder programın içinden ayarlara gir yedekleme yap programdan çık komple sil plusu yükle yedekleri geri al o zaman sorunsuz kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: nahsen27 ve boracante
boracante

boracante

Üye
play storeden orjinali yükle bir iki mesaj gönder programın içinden ayarlara gir yedekleme yap programdan çık komple sil plusu yükle yedekleri geri al o zaman sorunsuz kullanabilirsin

kardeş çok denedim ama olmadı. yedekleri aldım sekronize ettim ama plus kurunca yedekleri al demeden önce sms doğrulaması istiyor. hatta telefona hard format dahi atıp söylenileni yaptım ama yine olmadı. ilk yüklediğimde hiçbir problem yoktu. ne olduysa formattan sonra oldu. senide çok uğraştırıyoruz kusura bakma.

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
senin için üzgünüm yakınımda bir yerde olsan bir de ben el atmak isterdim ama bu durumda kitlendim elimden hiç bir şey gelmiyor sana normalı kullanmak kalıyor bu durumda saygılar

boracante

boracante

Üye
eywallah sağol kardeşim.arkadaşlar problemi çözdüm sorun sürümde. son sürümü yüklemek gerekiyor. son sürüm olan 4.35D yi yükleyin sorunsuz kullanın.
son sürümü: linkinden indirebilirsiniz.

aaeerr

aaeerr

Üye
İndirme sitesi acilmiyor

turkishield

turkishield

Üye
4.35 çıktı

civcivim76

civcivim76

Üye
Emegine saglik

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye

memo23142314

memo23142314

Üye
Kolay gelsin herkese ,

Ben çalıştırdım programı fakat arkadaşın anlattıgı gibi ayarlara gir kaldır yukle olur dıye bırsey yok onu soylıyeyım olmadı yanı bende .

Telefonunuzun root lu ve titanium backup olması gerek. titanium back up a girin ve whatsapp ı bulun yedekle deyip çıkın ayarlardan uygulamalara gelip whatsapp ı bulun ve tıklayın durmaya zorla/verileri temizle deyin. sonra uygulamayı kaldırın .restard yapıp konu da paylaşılan uygulamayı yukleyin AMA açmadan çıkın..
titanium backup açın whatsapp ı bulun tıklayın ve geri yükle deyin( sadece veriyi yükle!!!) sonra çıkın ve whatsappı açın ve plus ı kulanmaya başlayın..

Ben biraz önce yaptım aynı işlemleri oldu olmadı yapamadım dıyen arkadaşlar tekrar dıkkatle uygulasınlar basıt bır işlem..

NOT:çok da birşey yok fazla beklentiyi yuksek tutmayın :)

- - - Eklendi - - -

paylaşılan3.23 sürümü,
3.25 sürümü de mevcut indirmek isteyen arkadaşlar için..

harfiyen uyguladim ama saatinizi ayarlayin diyor dogu avrupa oldugunu ve saato tarihi ayarlayin doyor ve bitun saat dilimlerini yaptim yine olmadi cihaz rootlu modlu playstore var lucky pacher de var

civcivim76

civcivim76

Üye
Eğer modlu whatsapp kullanmak istiyorsaniz tek cozum Whatsapp+N versiyonunu bulun ve kurun.Sorunsuz calisiyor....

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
tşkler

Üst Alt