[app][mod] C-whatsapp™+ V4.22d (02.10.2013)tavsiye Edilir...

Sponsorlu Bağlantılar

a2if

a2if

Üye
emeğine sağlık

NedenLan

Üye
teşekkürler

sserkan

Üye
teşekkürler

123emin987

Üye
:tşk:

mürteza16

mürteza16

Üye

Anil-D

Anil-D

Üye

- - - Eklendi - - -

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Teşekkürler kardeşim

ataulpha

ataulpha

Üye
Teşekkürler eline emeğine sağlık.:good:

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
Bu nasıl bir sürüm dostum?

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye

yavuz14

yavuz14

Üye
bu versiyonu kurmak için ilk önce telde yüklü olan orjinal whatsapp ayarlardan sekronize ediyoruz hesaplar bölümünden sonra orjinal uygulamayı kaldırıyoruz telefonu yeniden başlatıp sonra whatsup plusı yüklüyoruz sonra uygulamayı açmadan ayarlar bölümünden hesap ekleden whatsup bulup ekle deyip sekronize ediyoruz. Sonra uygulamayı açıp kullanıcı ismimizi yazıp devam ediyoruz. Bu şekilde yapınca çalışıyor. Dün akşam bu şekilde yükledim çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: morki05
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
bu versiyonu kurmak için ilk önce telde yüklü olan orjinal whatsapp ayarlardan sekronize ediyoruz hesaplar bölümünden sonra orjinal uygulamayı kaldırıyoruz telefonu yeniden başlatıp sonra whatsup plusı yüklüyoruz sonra uygulamayı açmadan ayarlar bölümünden hesap ekleden whatsup bulup ekle deyip sekronize ediyoruz. Sonra uygulamayı açıp kullanıcı ismimizi yazıp devam ediyoruz. Bu şekilde yapınca çalışıyor. Dün akşam bu şekilde yükledim çalışıyor.

aynen öyle kardeşim güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

burc ugur

Üye
Çok sağol kardeşim paylaşım için ayrıca sürekli konuyu güncellemende ayrı bir güzellik...

makistan

makistan

Üye

Bunu yaptım çalıştı. Root suz s4.

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
son versiyon eklenmiştir

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

Üst Alt