Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Datacicinde dahab içinde al

unalsrkn

Üye
@nos_bar dostum ellerine sağlık gerçekten güzel bir paylaşım ve çok ta güzel anlatmışsın ;)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: unalsrkn
Türkbey___

Türkbey___

Üye
arkadaşlar ben indiriyorum ama eksik dosya iniyor birisi dosyayı paylaşa bilir mi rica etsem

corus54

corus54

Üye
Beceremem ama açıklamalar hersey 10 numara 5 yıldız tesekkurler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok kolay apk yı at 9 ile ayıkla bir kaç yeri düzenle yaz boz çiz 15 ile topla telefonuna kur bitti sen bakma uzun uzun anlattığıma ben sorularla boğuşmak istemedğim için herşeyi ayrıntısı ile videollar la resimlerle anlattım yoksa zor bir yanı yok ms dos falan filan insan kendini hacker sanıyor :)

Türkbey___

Türkbey___

Üye
noss_bar bi yardımcı olmadın bana gardaş başka uygulamayı yapıyorum ama bana lazım olanı yapamıyorum apk yi yüklüyorum açılıyor hemen kapanıyor nerde hata yapıyorum acaba bilgin var mı

Son düzenleme:
corus54

corus54

Üye
çok kolay apk yı at 9 ile ayıkla bir kaç yeri düzenle yaz boz çiz 15 ile topla telefonuna kur bitti sen bakma uzun uzun anlattığıma ben sorularla boğuşmak istemedğim için herşeyi ayrıntısı ile videollar la resimlerle anlattım yoksa zor bir yanı yok ms dos falan filan insan kendini hacker sanıyor :)
Ilgin icin tesekkurler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen duzenlemek isteğin uygulamayı gönder bana turkbey

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: umursuz1i

cenk88

Üye
@noss_bar
Emeğin için öncelikle teşekkür ediyorum. Eğer kabul edersen bir rica da bulunmak istiyorum. Çin paylasim sitesi baidu cloudun çevirisini yapabilir misin? Ben beceremedim malesef. Yardımcı olursan sevinirim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apk atar misin ben bulamadım daha doğrusu derin bir araştırmaya da usendim

cenk88

Üye
Apk atar misin ben bulamadım daha doğrusu derin bir araştırmaya da usendim

Bu adresten çekebilirsiniz dosyayı hocam. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
mferdi

mferdi

Üye
Apk editör de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım yardımcı olabiliriz misiniz

Ekli dosyalar

baskahmet

baskahmet

Üye
Apk editör de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım yardımcı olabiliriz misiniz
Aynen apk editör bendede bu sorunları vermeye başladı bende direk lollipopa geçtim :D apk editör çalışmıyor

mferdi

mferdi

Üye
Aosp semi rom 2.0 versiyonu var nasıl lolipop ageçicem cihaz hackli

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Aynen apk editör bendede bu sorunları vermeye başladı bende direk lollipopa geçtim :D apk editör çalışmıyor

Uygulamalar güncellendikçe ve uygulamalara lolipop desteği geldikçe, apk editörün açtığı uygulama sayısı da o derece azalıyor. bu girişle lolipopa geçmeyen kalmayacak zaten. Zaten ApkEditor uygulaması da güncellenmese artık telefonda türkçeleştirme işi de gittikçe o derece azalıyor. pc de tek tek her seferinde çeviri yapmak doğrusu çekilir gibi değil.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Uygulamalar güncellendikçe ve uygulamalara lolipop desteği geldikçe, apk editörün açtığı uygulama sayısı da o derece azalıyor. bu girişle lolipopa geçmeyen kalmayacak zaten. Zaten ApkEditor uygulaması da güncellenmese artık telefonda türkçeleştirme işi de gittikçe o derece azalıyor. pc de tek tek her seferinde çeviri yapmak doğrusu çekilir gibi değil.
Duygularıma tercüman oldun ;)

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncelleme yaparken her seferinde sıfırdan tek tek çeviri yapmak gerekmiyor ki pc de

Üst Alt