Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunun var

alpayelmas

Üye
Mobio TV internetten canlı tv izleme programı reklamsız dıyor ama yınede reklam cıkıyor noss_bar yardımcı olman mumkunmu acaba ?

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Eline sağlık krdeş

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullan

serhad97

Üye
Teşekkür Ederim Hocam .

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

genco15

genco15

Üye
Bu apk yı açıp yollayacak biri var mı bende hata verıyor not readable hatası sanırım korumalı apk diğer apkları açabiliyorum

yapacak olan varsa nasıl yaptıgınıda anlatırsa iyi olur elımde bı kaç apk dah avar boyle yapan

Son düzenleme:
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunlar sistem apkları bunları ayıklamak için konudaki sistem apk ayıklaması bölümünü okumalısın kısaca özet geçersem telefonun kendi framwork-res.apk larını kullanrak parçalamalısın

murat0605

Üye
bilen kardeşler bir şey sorcam

şimdi bi uygulamanın data dosyasının kurulacagı yeri seçebiliyormuyuz
yani mesela x uygulaması telefon hafızasına xxx klasöre bir şeyler indiriyor bu yolu hafıza kartı olarak apk nin içinden degiştirebiliyormuyuz.
apk nin içini açtm ama hangi kod onunla iligli göremedim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Smalidedir o yol

• Beğen
Tepkiler: murat0605

murat0605

Üye
hocam pek apk düzenlemeyi bilmiyrm smali nin içine girdim 3 tane klasör var
android
com
org
bu klasörlerin içindede klasörler var hangisinde bu dosyanın data dosyalarını kurma yeri

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belli bir standarti yok tüm smali ler içinde olabilir tüm amal ileri notepad ile açıp telefonda gördüğün yolu aratabilirsin daha kolay bulunur
Belli bir standarti yok tüm smali ler içinde olabilir tüm smalileri notepad ile açıp telefonda gördüğün yolu aratabilirsin daha kolay bulunur

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim herşeyi yapıyorum apk ayıklamak için 9 a bastığımda hata veriyor kayıt günlüğüne girin 28 basın diyor
28 Basıyorum kayıt günlüğüne giriyor ve kırmızı yazılar çıkıyor yani olmuyor
Yardım edermisin:?

kotku

kotku

Üye
üstat reklam kaldıracağım. Ayıkladığım uygulamanın klasörüne gidip projects/xxx.apk içinde smali klasörü yok. Diğer denediğim apk uygulamalarında da göremedim. eksik bir şeyler mi var?
Ekran görüntüleri burda

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesaj attım özelden

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim herşeyi yapıyorum apk ayıklamak için 9 a bastığımda hata veriyor kayıt günlüğüne girin 28 basın diyor
28 Basıyorum kayıt günlüğüne giriyor ve kırmızı yazılar çıkıyor yani olmuyor
Yardım edermisin:?
?????

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
apk yi doğru klasöre attın mi apk adında boşluk var mi bana o 28 ile hata ekranın fotoğrafını gönder bakayim

PriveT

PriveT

Üye
Kullanmayacagim ama emegin icin tesekkur etmek istedim.

Üst Alt