?? Dataya girdim bir data daha vardı ondanda aldım yine olmadıDatacicinde dahab içinde al
root var diyon erişim izni de alıyorsun walla bilemedim ki şimdi?? Dataya girdim bir data daha vardı ondanda aldım yine olmadı

Ilgin icin tesekkurlerçok kolay apk yı at 9 ile ayıkla bir kaç yeri düzenle yaz boz çiz 15 ile topla telefonuna kur bitti sen bakma uzun uzun anlattığıma ben sorularla boğuşmak istemedğim için herşeyi ayrıntısı ile videollar la resimlerle anlattım yoksa zor bir yanı yok ms dos falan filan insan kendini hacker sanıyor![]()
vay Allah razı olsun gardaşımSen duzenlemek isteğin uygulamayı gönder bana turkbey
Apk atar misin ben bulamadım daha doğrusu derin bir araştırmaya da usendim
Aynen apk editör bendede bu sorunları vermeye başladı bende direk lollipopa geçtimApk editör de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım yardımcı olabiliriz misiniz
apk editör çalışmıyorAynen apk editör bendede bu sorunları vermeye başladı bende direk lollipopa geçtimapk editör çalışmıyor
Duygularıma tercüman oldunUygulamalar güncellendikçe ve uygulamalara lolipop desteği geldikçe, apk editörün açtığı uygulama sayısı da o derece azalıyor. bu girişle lolipopa geçmeyen kalmayacak zaten. Zaten ApkEditor uygulaması da güncellenmese artık telefonda türkçeleştirme işi de gittikçe o derece azalıyor. pc de tek tek her seferinde çeviri yapmak doğrusu çekilir gibi değil.