noss_bar
Emekli Yönetici
Ayıklama yaptığım tüm apklar sistem apksı. 27 taneden sadece 4 tanesinde yukarıdaki hatayı verdi. Diğerlerinde böyle bir şey yok.
Üstelik v7 de rahat ayikladiklarim. V7 de ayıklamada bu hatayı vermiyordu
v8 de bir sorun olduğunu düşünüyorsun ve tam emin değilsin
şurda şunları söylesem detaylı bir şekilde v7 ile v8 de denemeler yapıp içindeki kuşkunu kaldırabilirsin
v7 klasörünü v7 diye adlandır v8 i v8 diye adlandır masaüstünde iki klasör içinde aynı apkları tek tek deneyebilirsin ve bu deneme sonucunda göreceksin v7 deki hata v8 de de olacak v7 de olmayan hata v8 de de olmayacaktır
çünkü
1- v7 ile v8 aynı kaynağı kullanıyor yani 1.apk ikisinde de aynı boyutta 1.934 kb onuda geçtim diğer eski sürümlerdeki tüm kaynakları zaten v8 ile ekledim 1.apk yı değiştirmiş olsam bile ki değiştirmedenim zaten 23 ile tek tek seçebilir deneyebilirsin kaynak olayı bu şekilde yani v8 her halükarda daha üstün özellikli ve system apkları normal apklar gibi değildir kendilerine özeldir normal apklar aynı sdk kodları ile yazılır ve sdk sürümüne göre farklılık gösterebilir ama sorun olmaz yani bir uygulama sdk 17 ile yazılmışsa 4.4.2 kaynağı yani 19 sdk bunu ayıklamama gibi bir hata vermez sdk ler üstüne eklene eklene gider tamamen değişmez öyle olsa zaten 4.1.1 için ve 16 sdk ile yazılmış bir uygulama üst ve alt sürümlerde çalışmazdı buda saçmalık olurdu bu normal uygulamalar için geçerli o yüzden sistem apkları için v8 deki diğer eski kaynakları ekledim bu özelliğin amacı eski sürümlerde apkları ayıklamak için örnek bende cm 10.2 rom var 4.4.2 kaynağı ile ayıklama hata aldım ama eski kaynak 4.3 ile hata almadan topladım kaynak bunu ayıklamaya yetecek kodlara sahipti
2. ayıklama ve toplama işlemini yapan apktool.jar v7 ile aynı tek bir zerre değişiklik yapmadım bir bit bile other klasörü içindeki klasörlerde boyutlarına bakabilirsin hatta sana resmini çekeyim kendinde bakabilirsin
,
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yani v8 de program dosyalarından ziyade ana multitools.bat dosyasında düzenlemeler yaptım
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.