Levent kardeşim kolay gelsin. Ben ne yaptıysam bir uygulamada classdex dosyasındaki dil dosyalarını bulamadım. Standart olarak nerdedir bu dosyalar bilgin var mı?
Daha önceden düzenlemiştim classdex ama şuan çevirdiğim uygulamada ne yaptıysam bulamadım dil dosyalarını ama orada olduğunu biliyorum. Çünkü classdex i parçalamadan notepad ile açıyorum çevireceğim dilleri aratıyorum ve ordalar. Neyse senin anlattığın gibi yapmamıştım birde bu yöntemi deniyeyim dönerim sana. Teşekkürler tekrardan kolay gelsin...genelde smali içinde com içinde uygulama isminde klasör içinde oluyor öncelik burası bu klasörü açtığında winowsun sağ köşesinde .smali diye arattır sonuçlarda sadece smaliler gözükecektir arama yaptığın klasör ve alt klasörlerde dahildir bu sonuçlara. bu smali uzantılı dosyaları 250 şer 250 seçip daha fazlasını notepad++ açmıyor sağ tıklayıp note pad ile düzenle yap bu 250 smali notepad içinde açılır tekrar 250 tane daha seçip notepad ile açtırabilirsin yani sonuçta 500 taneyi açtırabilirsin bu böyle böyle gider dediğim gibi birden 250 den daha fazlasını açmıyor herneyse eğer atıyorum 1500 tane smali varsa bunları 6 seferde 250 şer 250 şer açtıyorsun notapad te araç çubuğunda Arama - Bul veya direk ctrl F aranacak kelimeye const-string yazıyorsun ve açık belgelerdeki tümünde bul diyorsun notepedin altında bu kelimeye sahip tüm satırlar dizilecek her satırra tıkladığında o kelimenin sahip doluğu mentin belgesinde o kısım üst kısımda gelecek satır satır tıklayıp bu bulunan kelimenin yanındaki kelimeleri düzenleyebilirsin dikkat et const-string kelimesin yanındaki kelime tamamen büyük harf veya tamamen küçük harf ise o dil değildir bu işi bildiğin için dil olup olmadığını anlayacağını tahmin ediyorum dil kısımları const-string yanındadır başka bir yerde değildir veya hiç görmedim bu koda sahip olanlardır bu en hızlı yöntemi zaten büyük ihtimalle diller bir kaç smali içine alınmıştır ne olur ne olmaz diye de tüm smalileri aratmakta fayda var. ama istersen .smali aramasına ana klasör smali klasöründe yapabilirsin arama işleminde tüm smalileri dahil etmiş olursun eksik olmasın diye ve dikkat bu smaliyi türkçeye çevirip kaydettiğinde ve dex olarak topladığın ve tekrar bu dexi ayıkladığında türkçe karakterler karakter koduna dönüyor yani mümkünse hata oluşmuyor ama türkçeye çevrimiş dex i tekrar ekleme yapma elinde ana düzenleme smali klasörünü saklı tut hatalarını farkettikçe ekleme veya düzenleme yap ve topla
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

şu versiyon takıntından vaz geç artık sil o v6 v7 yi v8 kullan emin ol yüzlerce ayıklamalar toplamalar yapıp denedim ve içine eklediğim kodları defalarca kontrol ettim de paylaştım bu konuda çok titizimdir hatasız oldukların dan eminim bir sorun gördüğünde hemen kalkıp eski sürümlerde denemeler yapman senin için zaman kaybından başka birşey değil emin olv6-v7-v8-en son v9 da ayıklama yapıp topladım hepsinde sorun oluştu. İçinden türkçe dil dosyasını silip topladıığımda topla dı ve imzaladı. Demekki türkçe dil dosyasının olduğu stringste bir şey var. Bakıp döneceğim.

intel core 2 duo işlemci, 4 gb ddr3 ram win 8.1 enterprise yüklü . Çok eski bir bilgisayar değil ama yeni nesilde değil... Daha önceden açıyordu çok belge ama notepad a güncellemeler geldikten sonra açmamaya başladı. eğer donanımsalsa seninkinde açması normal çünkü sende yeni nesil işlemci var.biraz saçma bir durum gibi ama sanırım bu dosya açma sayısı durumu donanım özellikli gibi çünkü böyle bir ayar hiç yapmadım var mı da bilmiyorum kurcalamadım bende bazen 210 bazen 280 civarı açabiliyor değişken bir durum yani pc min orta sınıf i5 işlemci 6gb ram 2gb ekran kartı hdd 7200 dönüş sn 150 mb okuma yazma hızı fena değil anlıyacağın ve win7 ultimate var dediğin gibi 10 tane açması ve eğer donanıma göre yapıyorsa çok eski bir pcin olması gerekiyor bu bir teori![]()
Önceden açıyordu güncellemelerden sonra açmamaya başladı. sende ki sürüm kaç ona göre indireyim dahada güncellemem...ben hiç güncellemedim notepadi ondan kaynaklı olabilir eski sürüm dene istersen senin pc de fena değil nerden baksan 100 tane açması gerekirdi donanım kaynaklı olmayabilir
Teşekkürler kardeşim