Superuser uygulamasını normal 9 ile ayıkladım. Türkçe yaptıktan sonra sistem apksı şeklinde topladım. Normal sys dizinindeki dosya ile yer değiştirdim. Önce market imzası ile denedim hata verdi. İkinci seferde burdaki konuyu inceledim sistem apksı şeklinde 10 ile topladım yine ayarlar bölümüne girince hata veriyor. Normalde uygulamalara izin veriyor ama ayarlara girince çıkıyor programdan.superuser uygulamaları özel sertifikalıdır test key ile imzalamak açılmama sorununa neden olabilir bunları ellememek gerekir tweak te yaptığınız ayarları ben bilmiyorum ki bu konuda birşey diyemem hatalı ayar yapmış olabilirsiniz
Ayarlara girememenizin sebebi bazı yerlerde değişmesi gereken > < % & " / # gibi karakterler vardır, siz farkında olmadan ya bu karakterlerden birini/birkaçını sildiniz ya da o karakterlerin aralarında boşluk bıraktınız.Superuser uygulamasını normal 9 ile ayıkladım. Türkçe yaptıktan sonra sistem apksı şeklinde topladım. Normal sys dizinindeki dosya ile yer değiştirdim. Önce market imzası ile denedim hata verdi. İkinci seferde burdaki konuyu inceledim sistem apksı şeklinde 10 ile topladım yine ayarlar bölümüne girince hata veriyor. Normalde uygulamalara izin veriyor ama ayarlara girince çıkıyor programdan.
Tekrar bakayım o zaman. Çünkü venom hub çevirdim, onda hata yok.Ayarlara girememenizin sebebi bazı yerlerde değişmesi gereken > < % & " / # gibi karakterler vardır, siz farkında olmadan ya bu karakterlerden birini/birkaçını sildiniz ya da o karakterlerin aralarında boşluk bıraktınız.
Orjinal apkda sıkıntı yok. Çalışıyor ama dil ekleyip atınca sıkıntı çıkıyor. Hem pcden hem de telefondan türkçe yaptım. Bir yerde bir hata var ama nerde. Hiçbir karakter de silmedim. Olduğu gibi duruyorhata kaydında sorun yok hımm düzenlediğiniz yerlere tekrar bakın belliki birşeyler çıkarılmış veya değiştirilmiş ki hatalı orjinali atıp dene
cevap için tesekkurler. menu klasörü içindekilere baktım bişey göremedim. bir de diğer klasörleri gezelim bakalımlayout xml ve menu klasörleri içindeki xmllerde olabilir tam emin değilim sistemden sisteme değişiklik gösterebilir
Java update 45 surumlerini kur, sorun hallolur, 51 olanlar bende de çalışmadı. Bir de sistem 64 bit ise ona uygun 64 bit java kur.Kardeş orda yazanları indirdim kurdum ama değişen bir şey yok.Java SE Development Kit 7 Uptade 51 ve jre-7u51 ikisinide kurdum acaba sadece birini mi kurmalıydım.
teamviewer ile bakmamı istersen id ve şifre gönder