Apk Editör Türkçe v1.70 (Telefon için)

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bu 1.70 kim yaptı sahi biz o vatandaşa ulaşmak lazım sanırım yada türkçe olarak gelmesini bekliyecegiz
Bunu TR yapana artık ulaşamazsın, çünki sitesi kapandı/el değiştird.[HiddeNKinG)

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Üye olduğu forumlardamı yok mesaj atsak ? yada durmadan proğramın geliştiricisine mail atayım ben adam sıkılır ekler bakarsın 3 dilde mesaj yazdım geliştiriciye okursa

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Üye olduğu forumlardamı yok mesaj atsak ? yada durmadan proğramın geliştiricisine mail atayım ben adam sıkılır ekler bakarsın 3 dilde mesaj yazdım geliştiriciye okursa
Sanmıyorum artık forumlara takılacagını çünki el değiştiren sitenin kurucularından biriydi o.
Bide Bilgisayarda çevirivyapan daha basit bi program var, resimli anlatım hazırlıyorum nasıl çeviri yapılacağına dair, yarın eklerim

Son düzenleme:
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar 1.80 çıktı gelişmiş hızlı

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Çıktı çıkmasınada çözümlemeyi yapamadık henüz :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bekliyoruz

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
1.80 Türkçe yüklenebiliyor ama çeviri yolları ekranı boş gösteriyor.
Birde ingilizceyi telefona yükleyip, telefondan apk exractor ile tekrar yüklenebilir olanını çevireceğim, belki işlemler aynı olduğu için imzalamasında sorun çıkmamasını ümit ediyorum

Son düzenleme:
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Usta ingilizce Full olanı yokmu baktım sadece iki sayfa düzenleniyor

Dev-TR

Üye
    Konu Sahibi
1.80 çevirisine en kısa zamanda başlarım

sekorito

sekorito

Üye
Hocam yukledim guzell . uygulama adini editlemek istiyorum . Örneğin uygulama adi : Orduspor Haber bunu Orduspor Bilgi yapmak istiyorum aciklarmisin

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Hocam yukledim guzell . uygulama adini editlemek istiyorum . Örneğin uygulama adi : Orduspor Haber bunu Orduspor Bilgi yapmak istiyorum aciklarmisin
Apk Editor ile uygulamayı aç ''Orduspor Haber'' yazan yeri gördüğünde ''Orduspor Bilgi'' olarak değiştir, çıkarken birinci uyarıya EVET, ikinci uyarıya HAYIR de ve uygulama imzalanıp paketlensin ve sonra kullanabilirsin Hemşerim :)

sekorito

sekorito

Üye
Apk Editor ile uygulamayı aç ''Orduspor Haber'' yazan yeri gördüğünde ''Orduspor Bilgi'' olarak değiştir, çıkarken birinci uyarıya EVET, ikinci uyarıya HAYIR de ve uygulama imzalanıp paketlensin ve sonra kullanabilirsin Hemşerim :)
Eyvallah kardeş

finike_ru

finike_ru

Üye
kaç zamandır bunu narıyordum . kardeş tuttuğun altın olsun :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Nasi

finike_ru

finike_ru

Üye
Eline saglik ama son guncellemende dosya dizin hatasi var. Hic bir sekilde dosya veya klasor görmüyor. Örn : apk. Apk.bak gibi

Rygebin

Rygebin

Üye
Eline saglik ama son guncellemende dosya dizin hatasi var. Hic bir sekilde dosya veya klasor görmüyor. Örn : apk. Apk.bak gibi

Hocam bilgisardakini kullansanız daha iyi olur. Bazen hatalı çeviri veya çevirmeme gibi sorunlar aldım .

ruckheim

Üye
Link ölü

konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
programın içinde ico ve png uzantılı dosyaların önceden ön izleme vardı şimdi göstermiyor.2. sorumda google translate çalışıyormu eski sürümleri çalışmıyordu.

Saltindemir

Üye
Buyrun 2018 ApkEditör Türkçe By Dev-TR.rar Güncel Link

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok

Üst Alt