AKDELİKAN
Üye
Bunu TR yapana artık ulaşamazsın, çünki sitesi kapandı/el değiştird.[HiddeNKinG)Bu 1.70 kim yaptı sahi biz o vatandaşa ulaşmak lazım sanırım yada türkçe olarak gelmesini bekliyecegiz
Bunu TR yapana artık ulaşamazsın, çünki sitesi kapandı/el değiştird.[HiddeNKinG)Bu 1.70 kim yaptı sahi biz o vatandaşa ulaşmak lazım sanırım yada türkçe olarak gelmesini bekliyecegiz
Sanmıyorum artık forumlara takılacagını çünki el değiştiren sitenin kurucularından biriydi o.Üye olduğu forumlardamı yok mesaj atsak ? yada durmadan proğramın geliştiricisine mail atayım ben adam sıkılır ekler bakarsın 3 dilde mesaj yazdım geliştiriciye okursa
1.80 Türkçe yüklenebiliyor ama çeviri yolları ekranı boş gösteriyor.Bekliyoruz
Siteye gir download:dosyaninadi (boyutu) yaziyor ustte dosyanin adina bas
Apk Editor ile uygulamayı aç ''Orduspor Haber'' yazan yeri gördüğünde ''Orduspor Bilgi'' olarak değiştir, çıkarken birinci uyarıya EVET, ikinci uyarıya HAYIR de ve uygulama imzalanıp paketlensin ve sonra kullanabilirsin HemşerimHocam yukledim guzell . uygulama adini editlemek istiyorum . Örneğin uygulama adi : Orduspor Haber bunu Orduspor Bilgi yapmak istiyorum aciklarmisin

Eyvallah kardeşApk Editor ile uygulamayı aç ''Orduspor Haber'' yazan yeri gördüğünde ''Orduspor Bilgi'' olarak değiştir, çıkarken birinci uyarıya EVET, ikinci uyarıya HAYIR de ve uygulama imzalanıp paketlensin ve sonra kullanabilirsin Hemşerim![]()
Eline saglik ama son guncellemende dosya dizin hatasi var. Hic bir sekilde dosya veya klasor görmüyor. Örn : apk. Apk.bak gibi